Katalizators » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Katalizators

Lapas: 1 [2]
Katalizators ( 4915 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

rabarbers: "Nograbēja maita katalizators. Jau sen bija aizdomas uz viņu, jo motoram nebija jaudas un izkusa egr solenoīds lielā pretspiediena dēļ.
Ilgi necēlās rokas tur ķerties klāt, bet nu ir noņemts. Viss katalizatora saturs smuki izbira ārā. Mašīna 2001 gada, ja ielikšu
liesmu slāpētaju vai varēs iziet teh apskati? Varbūt kāds ir izgājis apskati bez kata ar 2001 gada modeli un uz augšu, jo gāzei jau tie izmeši ir krietni mazaki?
"
neiziesi. izmeši ir mazāki, bet arī prasības gāzei ir stingrākas. pirms likt jaunu katu, ieteiktu noskaidrot veca nāves iemeslu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

migano

351 ziņas

PM

man nissan maxima 1990, 3.0 v6, nospēra katalizatoru, remontējot virsbūvi. Uzstādīta gāze, katalizatora bundulis tukšs. Pirmo reizi ejot TA neiekļāvās normās, bija 1.7, otro reizi ejot pirms iebraukšanas mazliet izgāzēju, atgāze bija 1.4. Tā ka, var arī neiziet bez katalizatora.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

janni

716 ziņas

PM

Pēc 2001 gada ir citas prasības CSDD, tāpēc vecajiem (līdz 2001 gadam) pietiek tikai ar liesmu slāpētāju katalizatora vietā. Jaunākiem vairs nepietiek, lai gan ir dzirdēti gadījumi.

Atbildēt uz šo ziņu

---

migano

351 ziņas

PM

janni: "Pēc 2001 gada ir citas prasības CSDD, tāpēc vecajiem (līdz 2001 gadam) pietiek tikai ar liesmu slāpētāju katalizatora vietā. Jaunākiem vairs nepietiek, lai gan ir dzirdēti gadījumi."

Iekļauties uz LPG iekš 1.5 normas bez katalizatora nedomāju ka ir vienkārši. Uz benzīnu līdz tam 2001.g. norma ir 3.0.
Man pat rollis diagnostiķi škrobīgi bija, kad pajautāju cik atgāzēm jābūt bez katalizatora tādam un tādam motoram, ja dzinējs ir kārtībā ... Viņiem nav ne jausmas.
Oficiālie nissan arī neko nemācēja pateikt ...

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja dzinējs oriģināli tiek likts ar katalizatoru, nez vai ir kāds oficiāls ražotāja (Nissan...) papīrs, cik jābūt atgāzēm bez katalizatora.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ja dzinējs oriģināli tiek likts ar katalizatoru, nez vai ir kāds oficiāls ražotāja (Nissan...) papīrs, cik jābūt atgāzēm bez katalizatora."

man gan likās, ka vispirms jābūt rādītājiem bez katalizatora, jo citādi kā zināsi cik nodedzina katalizators. 1.5 nodedzina uz 0.03 vai 0.5.
Jā, var skatīties zondes pirms - pēc katalizatora līknes.

Bet, vārdu sakot, tā arī nevarēju rast atbildi, vai bez katalizatora 1.7 rādītājs priekš 3.0 v6 nozīmē , ka dzinējs ir kārtībā.
Nākošgad arī nezinu, varbūt būs jāliek aftermarket katalizators, ja neiekļaušos tajos 1.5, ejot TA.

Starpcitu, kādas pazīmes voyager, caravan, ja katalizators ir ciet fiziski ? Nav tā, ka nav jauda un uz vietas uzgāzējot, reaģē ar nokavēšanos ? Man tas 3.0 nu neiet kārtīgi pēc manām domām.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Katalizators
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online