Forums » Tehniski jautājumi » chrysler voyager 2,5td 1997 brīdinājuma lampiņa
| chrysler voyager 2,5td 1997 brīdinājuma lampiņa ( 2169 ) | |
|
jenga
|
2012-01-15 01:01:08 man pirms divām dienām sāka mirgot viena no lampiņām. . Un man nav service manual. es nezinu kāpēc, bet vienkārši nav. tā lampiņa ir blakus aķa lampiņai. lampiņa ir kvadrāta formas, pa vidu kvadrātiņam ir tāda kā viļņota līnija. kvadrātiņa augšējā daļa ir melna, jeb bez krāsas, un apakšdaļa ir oranžīgi sarkana, nu kā jau tā default gaismiņa. un vēl apakšējā daļā ir melns krustiņš. par ko šī lampiņa brīdina? man servisā teica,ka tā varbūt ir kvēpu filtra lampiņa. nu lūk, tad ir vēl viens jautājums - vai šāda gada modelim vispār ir tāds kvēpu filtrs? man par to pirmā dzirdēšana. |
|
IlmarsG
|
2012-01-15 10:01:07 Vai tikai tā nav zema antifrīza līmeņa lampiņa. Pārbaudi. Ja nepieciešams, pielej kvalitatīvu antifrīzu. Tikai nemaisi zaļos ar sarkanajiem un oranžajiem. |
|
jenga
|
2012-01-15 11:01:54 Paldies! Drīzumā pārbaudīšu. Te ir links uz vienu forumu, kurā man izdevās atrast vismaz kā tā lampiņa izskatās. http://www.freel2.com/forum/topic7945.html?vote=viewresult&printertopic=1 Nu lūk, tur vajag patīt uz leju un tur būs bilde ar sanumurētiem brīdinājuma signāliem. Man deg nr 22. Tā ir tā pati lampiņa, ko jau aprakstīju, bet te to var skaidri redzēt. |
|
kuklandex
|
2012-01-15 14:01:23 tā lampele brīdina par zemu dzesēšanas šķidrumu ( antifrīzu ) Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » chrysler voyager 2,5td 1997 brīdinājuma lampiņa