gaismas town country 99 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gaismas town country 99

Lapas: 1 2 3 [4] 5
gaismas town country 99 ( 8942 )
Fredis

77 ziņas

PM

Esmu ielicis tos tuninga lukturus no tuner.lv. Ir labāk nekā bija ar oriģināliem - ir izteiktas tuvās un tālās gaismas. vajadzēja tiaki noregulēt. Pirms tam bija oriģinālie + papildus miglinieki (lēcas), bet tie bija sašķīduši pēc kārtējās iebraukšanas peļķē . Man jau rādās, ka pēc naudām un iegūtā efekta tas pats vien sanāks vai likt tikai tos no tuner.lv lukturus, vai pie oriģināliem lukturiem klāt papildus lukturus.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 V6, 1999, gāze; Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD, 2007.

kacok

12 ziņas

PM

Bija līdzīga problēma, naktī braucu kā ar "spičkām", tagad viss ok, pat labāk! Bet nu "po porjadku"..
vecās, lampas, kuras nekam neder.. Reflektors izdedzis, stikls matēts..

Jaucam ārā - liekam cepeškrāsnī lukturi un sildam 150 grādos 15 minūtes. Tad uzmanīgi ņemam nost stiklu, uzkarsis iet nost ka nemetās. Visu izjaucam, nozāģējam tuvo gaismu reflektoru (kā redzams bildē), sagatavojam ielikšanai jauno lēcu (bi-xenon - pirku e-bajā par 64 dolāriem, piegāde bez maksas, nāca 2 nedēļas), es visas spīdīgās detaļas nokrāsoju melnas, var ari atstāt pa vecam, bet melnas izskatās "niknāk"

Liekam iekšā reflektoru, regulējam, nostiprinam, pirms līmēt stiklu vietā - uz stenda noregulē gaismas.. stiklu no iekšpuses tiram ļoti rūpīgi, ja nepieciešams to var nopulēt.. liekam visu kopā..

liekam uz autiņa, es no ārpuses stiklu servisā nopulēju, ka jauns..

Kas par staru tuvajiem, nevarēju acis atraut.. Tālie bi-xenons+vecās tālo lēcas= 4 lukturi, ideāli.. tagad braucu kā lielais, tikai jāpierod pie tādas laimes )

Tālie:

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Beidzot vel kads sanamies un izdarijis to kas jaizdara laikam tagad esem 3 sitadi cik tev beigu beigas izmaksaja lecas ?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

aivels

39 ziņas

PM

a ka ir town&country,grand voyager ir tadi pasi lutkuri prieksejie ka parastajam voyager 96-2000 gada modeliem?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2000.G 2,5TD

kacok

12 ziņas

PM

Ezis2: "Beidzot vel kads sanamies un izdarijis to kas jaizdara laikam tagad esem 3 sitadi cik tev beigu beigas izmaksaja lecas ? "

lēcas - 64 dolāri; melnā krāsa - Ls2,50; xenona komplekts - Ls 30 (pirku te pat, negribēju gaidīt ); lukturu stikla pulēšana - Ls10 , kopā = Ls 75,-
pirms pārbūves ar domāju pirkt vai nu tūninga, vai eiropas.. labi ka nepirku, tagad prieks braukt! Vēl ieliku dienas gaitu, lai xenons nav jādedzina, pa smuko! Nofočēšu, ielikšu bildes.

Atbildēt uz šo ziņu
kacok

12 ziņas

PM

aivels: "a ka ir town&country,grand voyager ir tadi pasi lutkuri prieksejie ka parastajam voyager 96-2000 gada modeliem?"

t&c ir savādāki kā g&v, bet es domāju, ka visu var izdarīt, pat vēl vienkāršāk.. lēcas taču bi-xenon

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

aivels: "a ka ir town&country,grand voyager ir tadi pasi lutkuri prieksejie ka parastajam voyager 96-2000 gada modeliem?"

Ko tu isti gribi zinat ? nav saprotams ... lukturu forma un stiprinajuma vietas visiem ir vienadas bet T@C lukturi tu eiropieti neieliksi jo pagrieziena lukturis tad nebus kurs t@c atrodas atsevisci bamperi un skati ar eiropas variantu kura ielikti ir amerikanu lukturi neiziesi ;)

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ibiodizels

695 ziņas

PM

Nu ir ok,bet ko TA teiks?saabam ir vēl foršāka fiška=ieslēdzot tālos,tuvajiem ar el magnētu tiek pacelts augšā tas bleķītis (kas nosed kūli līdz pusei)gaismas vēl vairāk.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » gaismas town country 99
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online