gaismas town country 99 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gaismas town country 99

Lapas: [1] 2 3 4 5
gaismas town country 99 ( 8940 )
uldii12345

316 ziņas

PM

Sveiki

Par šo tēmu it kā daudz runāts, izlasīju visas tēmas ,ko serčā atrada zem nosaukuma "lukturi", bet īsti skaidrības tāpat nav. Cik saprotu man ir amerikānu varianta auto, tādat varu likt taivānas gasmas, kas paredzētas amerikānim un skatē man nepiesiesies (Nav vajadzīgas lampas ar EU zīmi)?

Ar tagadējām gaismām, gaismas praktiski nav, lukturi arī aizvīduši, cik saprotu pulēt nav jēgas. jāmaina lukturi. Lētākais variants būtu depo lukturi +xenon, bet tas nav draudzīgs variants pretīm braucošajiem. Kā tie depo spīd ar parastajām spuldzēm?

Vai kādam ir pieredze ar šāda tipa lampām http://www.sportech.lv/?pg=2&id=871

Ar parastajām spuldzēm spīdēs kaut cik normāli?

Ar papildlukturiem krāmēties negribu, jo rokas, lai gan nav galīgi līkas, tomēr nezinu vai pašam sanāks smuki uzstādīt papildlukturus, turklāt nav laika braukāt pa veikaliem darba lakā un meklēt risinājumus.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

noperc jaunus lukturus. ir jūtami labāk nekā ar veciem.http://www.ebay.com/itm/2000-TOWN-COUNTRY-CARAVAN-QUAD-HEADLIGHT-HEADLAMP-SET-/380397757533?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AChrysler%7CModel%3ATown+%26+Country%7CYear%3A2000&vxp=mtr&hash=item589179245d

tie ķīnas lecu iskatas pretīgi, bet tauta runa ka gaisma ir ciešama.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

Vēl jautājums nedaudz par citu tēmu Passatizhi par cik vinam auto tāds pats, man virs borta komja uz jumta ir viena atverama kabatiņa, kur likt dokumentus un tālāk ir 3 pogas, viena ar vienu aplīti, viena ar diviem aplīšiem un viena ar trīs, jautājums kam viņas domātas? Tad vēl augšpusē pie kreisajām sānu durvīm ir regulators pūšanai un vēl citās vietās pūtēji gaisam, kam viņi domāti, jo pa viņiem nekas nenāk, siltais gaiss nāk tikai no pasažieru pečkas no apakšas?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

janni

716 ziņas

PM

Pogas ar aplīšiem (1-2-3) ir visādiem autiņiem, ne tikai chrysleriem, kam komplektācijā nāk "Home Link" - vārtu atvērējs/aizvērējs. Tā ir funkcija, kas strādā dīķa tanī krastā, jo pie mums tie vārtu vērēji izmanto citas frekvences. Sīkāk meklē forumā. Tēma vairākas reizes cilāta.
Par ventilāciju nemācēšu teikt. Varianti var būt dažādi. Sākot ar bojātiem mehānismiem, beidzot ar mājdzīvnieku iemitināšanos šahtās.

Atbildēt uz šo ziņu

---

uldii12345

316 ziņas

PM

Es vairāk domāju kā tie pūtēji strādā, var būt ir kāda fīča kā viņus aktivizēt, var būt viņi tikai domāti aukstajam gaisam. Ļoti jau viņus nevajag, salonā tāpat silts, vienkārši gribu noskaidrot kam domātas ierīces, kuras atrodu savā auto

Vēl viena lieta, ko nedaudz nesaprotu- manā auto ir infiniti sistēma, priekšējās durvīs rakstīts infinity 10, bet es saskaitu tikai 8 skaļruņus, 2 uz paneļa, 2 priekšējās durvīs, 2 lielie skaļruņi aizmugurē un 2 pīkstuļi aizmugurē, kur tad vēl stāv divi skaļruņi vai man durvju skaļruņu restes neorģinālās

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man gan tās home link pogas stradā, izjaucu vārtu pulti, un pielodēju pults iekšas pie tam pogām. ļoti ērti. daudz labāk nekā pults pie atslēgām.
griestu gaisa lūkas strāda tik vasarā, kad ieslēgts kondicionieris un temperetūras regulārori ir tuvu aukstajam gaisam. kad ieslēdz siltumu, tad gaisa plūsma pārslēdzas un grīdu, un pūš pa lūku kas ir aiz otrās rindas labā sedekļa.
es ar savam infinity neatradu 10 skandas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG

198 ziņas

PM

Vēl divus skaļruņus pameklē bagāžas nodalījumā aiz trešās rindas (un pīkstuļiem).

Atbildēt uz šo ziņu
onic

105 ziņas

PM

paneli skandas ir divjoslu tātad 4gab
durvis pūš tad kad pozicija ir pierē

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » gaismas town country 99
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online