izslīd automāts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » izslīd automāts

Lapas: [1] 2
izslīd automāts ( 4250 )
eziz

137 ziņas

PM

briit
jau gandriiz gadu paarvietojos ar GV (automaac). Lidz tam nebija pasham pieredze ar automaatiskajam karbaam. Tad luuk topic ir sekojosh - automaac tiiri tehniski laikam nevar iztikt bez sajuuga (ja vispar taads ir automaatam) izslidinaashanas pie aatrumu paarsleegshanas. Vis buutu oki, bet man kautkaa shobriid saak likties, ka tas sliid arvien vairaak - tipa dodu gaazi, dzineejs uznjem apgriezienus liidz kautkaadam skaitam (piem 2500 apgr/min) un paliek nemainiigs,bet tajaa pasha laika auto pakaapeniski ieskrienas. Nez kape esmu iedomaajies, ka apgriezieniem jaakapj liidz ar aatruma uznjemshanu, bet ta notiek tikai tad, kad ir sasleedzies peedeejais aatrums.
ka shitais staasts izklausaas? peec chainjika vai man tomer radiit to kaarbu kadam specam?
pld

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kad pēdējo reizi mainīji eļļu kārbā

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

Jafs"]Kad: "

pirms apmeeram 20 tukst.km, nezinu vai tas ir sen vai nee, jo man skjiet vienpraatiibas shaja jautajauma nau - vieni saka jaamaina ik pa 15 tukst, citi meegjina iestaatiit, ka jaamina tik pa 60 tukst km.
tad pac noleemu izveeleeties viduscelju - mainiit pie 30000
un starpcitu eljai ir kautkaada smaka, bet es nemaaku pateikt vai ta ir deguma vai nee, neesmu ostiitaajs un nezinu "iisto" lietotas eljas smarzhu.. katra zinja ta ir savadaaka neka atrodoties iepakojumaa

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

wizard

654 ziņas

PM

Spriežot pēc apraksta, vis notiek tā, kā vajag. Droši vien esi dzirdējis par hidro transformatoru. Tas ir tas pats, kas manuālām pārnesumu kārbām sajūgs. Pēdējā pārnesumā, pie zināmā ātruma tas sabloķējas, tāpēc vairs nav sajūtas, ka “buksē”.
Par eļļas smaku. Tā var nedaudz atšķirties no jaunas eļļas smakas. Ja būtu kaut kas dedzis, tad tu uzreiz būtu saostijis.

[quote]Vis buutu oki, bet man kautkaa shobriid saak likties, ka tas sliid arvien vairaak - tipa dodu gaazi, dzineejs uznjem apgriezienus liidz kautkaadam skaitam (piem 2500 apgr/min) un paliek nemainiigs,bet tajaa pasha laika auto pakaapeniski ieskrienas."
Automātā un dzinēja eļļas uzsilst daudz ātrāk nekā hadenē, līdz ar to ziemā ieskrienas bišķiņ lēnāk.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Apskaties eļļas līmeni.
Runājot par smaku, es domāju tas īsti labi nav.
Varbūt labāk ir aizbraukt uz servisu, lai pieslēdz pie kompja

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

liimenis kaarba ir oki, dazreiz pieleju,jo sulo apaksaa pie savienojuma ar dzineju...
skatos ozh peec ta ka jaaver valjaa maks...

kam raadiit to kaarbu? raap laikam nokaash visu naudu kas aizkjeerusies?

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

vanfan555

84 ziņas

PM

Man lidziga kaite bij chevy astro ,atpIisa dzeses trubina karbai,kritas limenis,saka slidet 3robs.Ella palika brungana un ar deguma smaku.Gan jau bus lidziga kaite.Labak ierulle servi automatisti atri pateiks.Ella jamaina ik 15-25t km.

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

vanfan555"]Man: "
Un kur Tu njeemi shaadu infu , kuraa manuaali ,un kaadam auto ??

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » izslīd automāts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online