automatiskās tuvās gaismas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » automatiskās tuvās gaismas

Lapas: [1] 2 3
automatiskās tuvās gaismas ( 8485 )
uldii12345

316 ziņas

PM

Sveiki

Nesen iegādājos 99.g. town country, visu laiku braucu ar gaismām uz automātisko režīmu. Šodien pa dienu braucot visi miršķina, apstājos un skatos nedeg tuvās gaismas, uz parasto režīmu deg. Tagad vakarā atkal braucu, ieslēdzu uz automātisko režīmu un deg, nav tā ka kaut kur programējās laiks, kad uz automātikso režīmu lukturiem ir jādeg?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

kuklandex

286 ziņas

PM

automātiskais režīms ir domāts kad tu dienas laikā iebrauc tunelī kur ir tumšs. tad ar nostrādā automātika un ieslēdz gaismas.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

janni

716 ziņas

PM

Laiks atsevišķi neprogramējas. Viss tur ir uz gaismas sensoriem. Dienā/gaismā nekas nedeg, krēslā/tumsā ieslēdzas tuvie+gabarīti.
Palabojiet mani kads, ja kļūdos.
Es sev to sistēmu mazliet pilnveidoju. Aktivizēju BCMā dienas gaitas gaismas. Gaišā dienas laikā deg DRL (dienas gaitas gaismas), krēslā/tumsā automātika pārslēdz uz tuvajiem+gabarīti. DRL izslēdzas tikai aktivizējot stāvbremzi. Visādi citādi priekšējos lukturos visu laiku kaut kas deg.

Ja gribi gaismas, kas iedegas ieslēdzot dzinēju, tad atstāj visu laiku lukturus ieslēgtus. Pie dzinēja iedarbināšanas lukturi ieslēgsies, bet pēc dzinēja izslēgšanas lukturi izslēgsies pēc 3min. Tā ir fīča, kas pasargā aķi no izlādēšanās.

Atbildēt uz šo ziņu

---

uldii12345

316 ziņas

PM

Es biju domājis, ka automatiskajā režīmā ielēdzas gaisma auto iedarbinot un izslēdzas noslāpējot ar aizturi. Tad sanāk, ka automātiskajā režīmā gaismas ieslēdza tumsā, pa dienu tuvās jāieslēdz un jāizslēdz manuāli? Vienkārši man iespriekšējam auto un darba auto gaismas ieslēdzas automātiski, neesmu pieradis slēgalēt gaismas...

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kuklandex: "
automātiskais režīms ir domāts kad tu dienas laikā iebrauc tunelī kur ir tumšs. tad ar nostrādā automātika un ieslēdz gaismas.
"
vecajiem origināli taa ir. es partaisju un normālo variantu. kad palaizh dzinēju, iesledzas gabarīti un miglas, tumsā parslēdzas un tuvajiem. originalā releja vieta ir jāieliek savs. un vadus japačubina.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

Kā saka, s etovo mesta po podrobnej Kur atrodas tas gaismas relejs, kādas krāsas vadi iet uz gaismām? Cik saprotu tad uz vienu pusi (NO) pieslēdz tuvās gaismas uz (NC) pusi dienas gaismas lampas?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

IlmarsG

198 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Tomucis2

31 ziņas

PM

vai nu isti nedasapratu kautko,vai esmu neisti gudrs =) es braucu tikai ar gabaritiem+ migliniekiem. migla man sledzas automatiski ar dzineja starteshanu,un noslapejot,izsledzas( nu vai ari pagriezhot atslegu pakreisi,ieksh elektro rezima) bet budams slinks cilveks,ka lai izdara lai gabariti nav jasledz,=) vai ir iespejams

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandC 1997. 3.3 gāze.ZVĒRS!!!

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » automatiskās tuvās gaismas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online