Membrāna » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Membrāna

Lapas: 1 [2]
Membrāna ( 5217 )
escape

32 ziņas

PM

Manam ari gaze un jadoma par apkopi nesen pirku un pirma masina ar gazi no sakuma bija normali bet tagad paradijusies smaka salona un palicis neekonomiskaks, un uzpildot balonu ieber grida sak pikstet kompis kip beigusies gaze pie ta es pielauju ir vainigi filtri ka nepietiekami tiek piegadata gaze lidz motoram

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

AndrisZ: "
gachux: "
(rit pofiga uz dullo vizinasies meklet kadu gazes kantori pardaugava) ??? :o
"

Vot šis man asociējās ar mazu bernu, kurš nav dabujis prasīto konfekti - nedosiet konfekti, tad uzmetīšu lūpu.....
Jautājuma forma arī tāda nedaudz savāda - pa fikso un pārdaugavā. Pa fikso var tikai kko biksēs sakramēt, ja būtu jautajis kādu atsauci par gazes kantoriem, noteikti būtu pilns ar atbildēm!
Ja interesē da jeb kāds kantoris pardaugavā, var tak pagooglēt, vai uzzvanīt izziņbirojam! Man domat, ka te nav gluži gāzes kantoru koordinācijas centrs. ;)
"

Pilnigi tev piekritu, visuko var, i tuvak i talak pasutit ari var, i cluba foruma ar noderigu infu apmainities var ari cilveki ir dazhadi, piemeram ir tadi kam ir Voyagers, un ir ari tadi kas pashi Voyageri

betnu lab, neparto stasts,
shodien pavizinajos pa daziem kantoriem(dievinu vizinashanos 8) ) un prikols tads ka visur pirma atbilde sekojosha-vecit Latvija savam ASV IMPCO/cobra reduktoram vari nemaz neceret kko atrast :o jo redz neviens autogazes kantoris vairs ar tam ASV gazes sistemam nenodarbojas-nu vnk sssuuppper! ??? :-
iedeva ladzigu ieteikumu pameklet citas valstis, kareiz labi ka pats biezhi medzu but arpus LV 8)

P.S. a un vel prikols,mans Dzerits ka zinadams iznakumu pekshni atkal sacis braukt ar gazi itka nekas nebutu bijis

P.S2. janugadiena kadam ieksh LV kkur ir vel aizkerusies IMPCO/cobra reduktora remkomplekts jeb zin kur vismaz to membranu var dabut-padodiet ludzu zinu ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Locis

556 ziņas

PM

Kad pirku savu DC, arī bija uzstādīta kkāda "kreisā" iekārta, tobiš nepopulāra gāzinieku vidū!
Gan jau Rīgā varēju atrast iestādi,kur stādīja to iekārtu, un tur samainīt remkomplektu reduktoram - bet izvēlējos vieglāko ceļu:
vietējā gāzes kantorī samainīju reduktoru uz modeli, kuram membrānas pēc tam var iegādāties lētāk un gandrīz jebkurā gāzes kantorī ;)
Itāļu Emmegas.

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

raimondsss

32 ziņas

PM

Vai no tā,ka membrāna nav joprojām samainīta ir tāda sajūta,ka dodot virsū takā pietrūkst gāze(tāda sajūta,it kā kāds pietuŗētu mašīnu neļaujot riktīgi uzņemt ātrumu)?

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Var būt un var nebūt, tā kā tā membrāna tāpat ir jāmaina, tad maini tik nost un tad jau redzēsi.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Membrāna
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online