Voyager "95 ;slipumaa staavot vairs nestraadaa 2 cilindri » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager "95 ;slipumaa staavot vairs nestraadaa 2 cilindri

Lapas: [1]
Voyager "95 ;slipumaa staavot vairs nestraadaa 2 cilindri ( 2385 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Bijaam uz kalnu un atstaaju uz nakti voyager 95 2.5 tdi staavaa sliipumaa un no riita piedarbinot nestraadaa 2 cilindri !
aizbraucu uz maajaam zvaniijos uz seravisiem.Kads meistars teica, lai nonjemot vaarstu vaaku un apskatoties uz biidiitaajiem kas ved uz rokeriem - tie bija izliidushi aaraa !!
Kaads bija iemesls tam ka taa notika ???
Ella bija liimenii : :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
austrisvoy

109 ziņas

PM

Tā ir šo dīzeļu problēma, kompensātori netur eļļu bīdstienis kļūst vaļīgs un tā kā auto stāvēja slīpumā pirms paspēja uzpumpēties kompensātors bīdstienis aizgāja blakus rokerim .Tā var notikt arī normāli stāvot. Es izglābos pie eļas maiņas pielejot teflona pidevu. :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96

Loms

219 ziņas

PM

austrisvoy"]...: "
un ko teflons šādā situācijā dotu? (es patiesi nezinu) 1x esmu ar tādu lietu saskāries (comam), pac kādus 3 gadus nobraucu ar CV 2.5TD 95 neiznāca ne reizi...

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

P.S. Pac jau no kāda 98 gada visās a/m leju vācu "Liqui Moly" eļļu ar MoS2 (Molibdēna Disulfīds - burtisks tulkojums no RU)...
Visi auto ir tikuši iegādāti lietoti (2 -10 gadu veci) un pagaidām eļļas dēļ kreņķi nau bijuši....

Atbildēt uz šo ziņu
ervinss

50 ziņas

PM

Ja tev bidstieni ir vienreiz izlekusi izskritis atkal tapec iesaku nomainit pret jauniem. Chreisler centra maksa 395 gabala. Skaties vai nav divplecu svirai sadilusi bukse.Tas var partaisit no VAZ starpvarpstas mazas šāles. "LIQUI MOLY" eļļa arMOS2 dīz.motoriem nav tas visas ir benz.motora eļļas. Piedeva ir noperkama atsevišķi.

Atbildēt uz šo ziņu
vanfan555

84 ziņas

PM

Mos kompensatori vaingi ?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager "95 ;slipumaa staavot vairs nestraadaa 2 cilindri
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online