aizmugures lāgas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » aizmugures lāgas

Lapas: [1]
aizmugures lāgas ( 2633 )
onic

105 ziņas

PM

moskvičam nebija, nebija arī ja atsperi ieliek pavidu tiltam bet tas arī bij moskvičam.

Atbildēt uz šo ziņu
aivars.and

30 ziņas

PM

ja aizmugurējai lāgai pieliek papildus lāgu, vai nebūs pretenziju izejot tehnisko skati?
Grand voyager 2000 td

Atbildēt uz šo ziņu
aivars.and

30 ziņas

PM

man ir laagas no 2001 gada voyagera gribu pielikt klaat pie savaam 2000g. ja kaadam ir kaada prakse shajos jautaajumos luugims padaliities

Atbildēt uz šo ziņu
kreisaakaaja

36 ziņas

PM

es savam 1996g. pieliku papildu lāgas esmu apmierinaas pakaļa vbūt ir nedaudz pa augstu bet nav tik traki , no 10 ,uz 16 cm dabuju augšā (arka no rata). braukšanas zinjā arī īpašas izmainjas nejutu. nu tagad varēšu ko smagāku ar vedāt.
bet ko man teica tam visam arī ir tumšā puse plīst lāgas , bet neesot tik biezi lai to nevarētu pieciest ;)
esmu apmierināts ar rezultātu )
pirms 2 dienām ieliku ,bet ja kko pamanīšu nepaspalvai ,noteikti zinjošu .

Atbildēt uz šo ziņu

T&C LXi ,1996 g. 3.8 bendzins

didzisk

55 ziņas

PM

Sveiki!

Varu apstāsīt par savu pieredzi ar lāgām, tātad kad pārvietojos ar 96. gada Voyageri, bija tā ka arī aizmugure vilkās pa zemi, dēļ lāgām kuras bija jau izgriezušās uz otru pusi pāris reizes nolūza izpūtējs, kaut gan virsū bija resnie amīši, tad viens meistars kurš krāmejas ar voyageriem man salika apakšā lāgas no Grand Voyager (man bija īsais) nopiļija galus un pabāza apakšā, no tā laika varēja autiņā iekraut diezgan padaudz un pasmagas mantas un braukšanu tas cik jutu neietekmēja!
Par skati - kaut kad vienreiz ielika 1. punktu par lāgu savstarpēju nobīdi, jo nebija viņas savā starpā sastiprinātas a tā rezultāts tiešām labs. Tas bija kādus gadus 4 atpakaļ, nadās tas bija kādi 80 Ls ar visām lāgām un darbu, tas bija to vērts!
Tagad ir 2001 gada Dogde Caravan un arī ar lāgām uz otru pusi, vajadzētu saņemties un izdarīt to velreiz!
Tā lūk - tas viss ir izdarāms un galvenais, ka ir labs rezultāts!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 01' 3,3 un vēl gāze

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » aizmugures lāgas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online