svist logi!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » svist logi!!!

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6
svist logi!!! ( 9824 )
ID

847 ziņas

PM

Tagad jau vēl tāda lieta,ka kāpjot iekšā tiek sanests sniegs, no tā arī mitrums rodas..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Ta kā tur ir ar to vēju džerī. Kad palaiž ventilātoru uz 5. ātrumu ir vai nav jāplīvo matiem. Mani sāk uztraukt fakts ka pa lūkām nākošais gaiss no pečkas nevis tikai sveci nevar nopūst, bet arī plūsmas jauda nemainās 1 vai 5 ātrums ventilatoram. Jāpiezīmē ka ātrumi mainās - var dzirdēt. Pēc skaņas un svīšanas recirkulācija strādā. Toka tāda sajūta ka JA BŪTU tas gaisa filtrs ta tas būtu ciet. Bet te viedie saka ka filtra NAV...

Kā jums ar gaisa plūsmas jaudu - ieslēdzot pečkas vent. uz 5. ātrumu mati plīvo vai nē????

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

Ja ieslēdz plūsmu uz sevi, tad plūsma ir jūtama, nezinu vai mati plīvos, bet sveci es domāju nopūtīs Bet tad protams sāk svīst priekšējais logs, jo uz to plūsma maza

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

shefinsh

386 ziņas

PM

Par cik esmu "lisijs" tad nezinu vai matiem būtu jāplīvo, bet es savam salonā jūtu pamatīgu vēju, kad uzgriežu uz pilnu klapi!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

uldii12345

316 ziņas

PM

Nezinu vai priecāties, bet neko nedarot man vairs pie šāda aukstuma logi nesvīst Ja tosols zustu, nebūtu tāpat jāsvīst ciet?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

hajoks1987@

11 ziņas

PM

labi tad tā ja antifriizs pazuud pa pechkas radiatoru un ja iazsfiist logi vaitad vinjam uz logiem buutu jāsasalst???

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "
Ta kā tur ir ar to vēju džerī. Kad palaiž ventilātoru uz 5. ātrumu ir vai nav jāplīvo matiem. Mani sāk uztraukt fakts ka pa lūkām nākošais gaiss no pečkas nevis tikai sveci nevar nopūst, bet arī plūsmas jauda nemainās 1 vai 5 ātrums ventilatoram. Jāpiezīmē ka ātrumi mainās - var dzirdēt. Pēc skaņas un svīšanas recirkulācija strādā. Toka tāda sajūta ka JA BŪTU tas gaisa filtrs ta tas būtu ciet. Bet te viedie saka ka filtra NAV...

Kā jums ar gaisa plūsmas jaudu - ieslēdzot pečkas vent. uz 5. ātrumu mati plīvo vai nē????
"

Sakar ar gaisa temperatru esmu nonacis pie secinjuma:
1. Uzgriezot siltumu AUKSTS pozcija un puteju uz 5. atrumu mati plivo.
2. Uzgriezot siltumu KARSTS pozcija un puteju uz 5. atrumu mati NEplivo.
Tatad gaiss neatkarigi no svaiga vai recirkuleta nepusas tikai ja caur silditaju. Man nakas secinat ka silditaja radiators aizaudzis.
Ko par to teiktu Viedie??? Nav galgi garm teorija? Ja pareizi saprotu tad to peckas radiatoru apskatei var izvilkt no vidus konsoles apaksas paari gaazes pedaalim?

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

ID

847 ziņas

PM

Man ir tā - ieslēdzu uz seja-kājas pūš uz kājām un minimāli uz seju. Ieslēdzot tikai seja, pūš normāli, nu ne tā, ka mati plīvo, nu bet ciešami.
Vēl tāda lieta - iekāpju mašīnā, ielieku atslēgu, pagriežu līdz iluminācijām panelī, bet nešķiļot, dzirdu no pasažiera puses zem bardažoka motorīša dūkoņu itkā klapes virinās, padūc kāds 5 sekundes un apklust un tā katru reizi kad pagriežu atslēgu. Kas tā ir par atrakciju? Tā jābūt?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6

Forums » Tehniski jautājumi » svist logi!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online