svist logi!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » svist logi!!!

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
svist logi!!! ( 9828 )
9977

131 ziņas

PM

Možka paskatīties drenāžas caurumus? Principā pirmais kas nāca prātā ir salona filtrs, bet tāda, cik noprotu nav.
Logi svīst no tā, ka kautkur ir mitrums..

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

ibiodizels

695 ziņas

PM

Domāju ka vaina mitrajā laikā.Iepriekšējais džeris sevišķi svīda rudenī,noņēmu abšivkas un bleķis viss tecēja no kondensāta.Sāku turēt garāžā un tā kaite pārgāja.

Atbildēt uz šo ziņu
kuklandex

286 ziņas

PM

ar mitro laiku tur nav nekāda sakara. mans džeris visu laiku stāv laukā un paldies dievam nekas tamlīdzīgs nav jebkuros laika apstākļos. ieslēdz pečku pēc neilga laiciņa gan priekšējais, gan priekšējie sānu logi ir sausi. nezinu ko īsti ieteikt, bet katrā ziņā ja man būtu tāda bēda tad es problēmu sāktu meklēt salona pečkā un radiatorā. neesmu tik dziļi racies tam lācītim vēderā, nezinu cik viegli vai sarežģīti tas ir. savulaik ir nācies vecam bembim salona pečku pārstādīt, atceros ka toreiz diezgan ilgi nācās salonā novārtīties ar galvu uz leju

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

munds

477 ziņas

PM

hajoks1987@: "
tad es saprotu ka logu svishana ir daudziem!!! bet neviens taa arii nezin kas pa vainu vareetu buut!!! skatijos ar radiators saus un nekur itkā cik es redzu netek antifriizs, bet antifrīzs tomēr pazuud ?????
"
Kādu radiatoru skatījies, tak ne jau to, kurš motortelpā? Ja antifrīzs pazūd, tas tas jau norāda, ka, iespējams, sulo pečkas radiators, no kā arī logi svīst.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

ID

847 ziņas

PM

Dzesēšanas šķidrumam nav obligāti jātek kaut kur ar tecēšanu lai kristos līmenis, viņš var arī pa kaut kādām plaisām tvaikot. Vispār cik man pazīstamiem cilvēkiem ir bijušas problēmas ar logu svīšanu, tad vienmēr vainīgs izrādijās pečkas radiators vai caurules no kurām tvaiki tiek salonā.. Āra mitrums vai kondiškas nedarbošanās nav diez ko ticami varinati, var jau protams aizsvīst no rītiem logi, bet iedarbinot ventilatoru viņiem pāris minūšu laikā ir jāatnāk vaļā. Turklāt neesu manijis ka tie kas mašīnas glabā uz ielas visu laiku brauktu ar aizsvīdušiem logiem, tā nav. Par kondišku tas pats - man nevienai mašīnai kas bija bez kondiškas nav bijušas problēmas ar logu svīšanu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Bij man reiz opelis kur vasarā bija karsts, bet tad ziemā sāka svīst logi. Vaina izrādījās pavisam vienkārša - salona gaisa recirkulācijas klape bija aizvērta un virinātājkloķis nolūzis. Amputēju visu to klapi un visas problēmas atrisinājās. Virinātāja mehānisma motoriņš dūca un uz skaņu likās ka klape funkcionē.
Man domāt ka ja atverot logu svīdiens pazūd - visticamāk ka recirkulācijas klape vainīga.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Danger

149 ziņas

PM

Variantu var but loti daudz.Vai nu tu brauc katru dienu,vai reiz nedela,vai viens,vai pieci.Savam izzaveju tepikus,izmetu no salona:segas,spilvenus un visadus kramus -svisana pazuda.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

tuliks

19 ziņas

PM

Manam vāģītim arī svīst logi , gan mitrā laikā tikai . Palaižu pečkas motoriņu uz pilnu klapi , praktiski nejūtu gaisa cirkulāciju . Savam darba mersim , kā ieslēdzu pečku tā mati plīvo , te laikam pat sveci nenopūstu .........

Atbildēt uz šo ziņu

t&c 2000/3.8

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » svist logi!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online