Man Džeris jau sak Besīt arā!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Man Džeris jau sak Besīt arā!!!

Lapas: 1 [2] 3
Man Džeris jau sak Besīt arā!!! ( 4426 )
shefinsh

386 ziņas

PM

Kādreiz vienam kolēģa džerim bija līdzīga problēma. Cīnījās "onkulis" ļoti ilgi. Beigās aizbrauca uz LT pie viena gāzes meistara kaut ko ķimerēt gāzes iekārtai un izstāstīja šim vēl par savu problēmu. Šis esot pieslēdzis savu kompi un atšķirībā no LV elektriķiem - sāka vizināties ar to auto kādu pusstundu līdz kamēr sāka dirsties auto un finālā esot bijis kaut kāds devējs pusbeigts. Nomainījis un gadiem neatrisināto problēmu atrisināja par "kapeikām"!
Svarīgi ir trāpīt pie meistariem, kam tu tiešām neesi vienaldzīgs!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

ID

847 ziņas

PM

Tieši tā jau arī būtu jādara, jāskatās kas nestrādā tajā brīdī kad nomirst. Parasti visos servisos nolasa kļūdas un pasaka ka viss ok un paņem 20 ls par "diagnostiku" vai arī pasaka lai atvelk mašīnu kad būs nomirusi. Neviens jau negrib čakarēties.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

DZEKINS

113 ziņas

PM

Mjaa,tur man ir japiekrit,taa ari vajadzetu darit,vizinaties kamer nogibst Džeris....ar pieliktu kompi!!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Šito jau palasījies?
http://www.voyagerclub.lv/forums/index.php?topic=8113.0
http://www.voyagerclub.lv/forums/index.php?topic=8223.0

Mana nervu sistēma arī bija uz sabrukšanas robežas. Sāku jau pašdarbības ceļā meklēt iespēju turēt pieslēgtu laptopu pie borta kompja lai braukājot noķertu kreņķa sakni. Bet kā teica elektriķis, tas kurš tika galā ar mana karavāna niķi, šitā var arī nosvilināt kompi.

Ja tavam džerim sensori (kloķenes un sadalenes mainīti) tad pa lielam dzirksteli nekas cits neatslēdz. Tobiš šatdaun releju regulē abi - gan kloķenes gan sadalenes sensori. Būtu viegli noravēt tam šatdaun relejam apvalku un palūrēt vai brīdī kad auto neiet šamais nostrādā - tad secinājumi par sensoriem un/vai vadiem (štekeriem) uz tiem. vēl viegli var pielikt pie šatdaun releja vadus ar kontrollampu salonā.

Nu tas tā. Ja neizdodas atrast sakarīgu elektriķi. Un vēl. Meistari kas strādā servisos ir algoti darbinieki. Es personīgi augstāk vērtēju privātprakses turētājus.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

DZEKINS

113 ziņas

PM

Paldies par padomiem.biju atkal pie elektrika un nolemam slegt kedes kuras ir aizdoma par problemam likt iegsa diodes.kersim taa, to Maitas problemu!!!

Atbildēt uz šo ziņu

DZEKINS

113 ziņas

PM

Yes,...atradu vainu savam Džerim. Lasitajam kas uz sadalanes ir,...taja stekeri nebija izsta kontakta.itka stekeris bija okey,likas ka jauns.bet tomer tur izsti nebija kontakts!!!

Atbildēt uz šo ziņu

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Prieks par tevi. Sadalene un kloķene. Sensori, vadi, štekeri.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

shefinsh

386 ziņas

PM

DZEKINS: "
Yes,...atradu vainu savam Džerim. Lasitajam kas uz sadalanes ir,...taja stekeri nebija izsta kontakta.itka stekeris bija okey,likas ka jauns.bet tomer tur izsti nebija kontakts!!!
"

Apsveicu!
Pats atradi vai kādā servisā?
Veiksmi

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Man Džeris jau sak Besīt arā!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online