Man Džeris jau sak Besīt arā!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Man Džeris jau sak Besīt arā!!!

Lapas: [1] 2 3
Man Džeris jau sak Besīt arā!!! ( 4424 )
DZEKINS

113 ziņas

PM

Rakstiju jau seit ieprieks ka man pazuda dzirkstele.Nu ok,tipa pola deveji varetu but beigti.aizvedu pie elektrika,viena.bla bla,...apskata un saka viss ok,...tipa iet,saku braukt un logiski pec 20km atkal dzirkstele naani!!! aizvedu pie velviena elektrika,tas ari apsktas,izvanijis visus vadis,kompis ok,pola deveji ari ok,...nomainiju šutdown releju jaunu.karoče,nav kur piesieties.braucu ar muzigu domu ka var noslapt un atkal jagaida kad paradisies dzirkstele? Sakiet,jums ir idejas kas par fakinu vainu tam visam varetu but,....man dzeris 97gada,..3.3litri.benzins/gaze!! >

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

DZEKINS

113 ziņas

PM

Hmm,pielika gan kompi gan visas hernas.nav kludu. motora vadibas bloks ari ok,jo pieliku klat citu,Tiesi tadu pasu ka man,ar visiem cipariem un stekeriem,no ejosa auto!

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

variantu daudz, sākot no spoles, līdz beiktam body. vajag veikt diagnostiku ar datoru, vai vismaz nolasīt kļūdas no paneļa, nevis vest pie kaktu durakiem

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG

198 ziņas

PM

Vienam paziņam Fordiņu ilgi neviens 'elektriķis' nevarēja salabot, kamēr nomainīja sveču vadus.

Atbildēt uz šo ziņu
DZEKINS

113 ziņas

PM

nu tipa ir taa,....kad pazud dzirkstele no sensora kas ir uz sadalenes nav signala.nu ok,..itka sensors beigts.liek citu...neiet vienalga.kaut ko pacakare,pagaida un aiziet atkal aer to pasu veco sensoru.elektrikis saka ka vadi ir ok!

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

nav slīkonis? man tā ar audi bija kādreiz gadu pa diagnostikām un elektrikiem nobraukāju - a izrādījās ka bijusi līdz pusei ūdenī un tas aizdedzes kompis kas pie kājām pasažierim čakare'jas. reizēm viss ok reizēm neiet un viss.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

ibiodizels

695 ziņas

PM

Teiktu ka kaut kur zaļais sameties kontaktos,vajag visus savienojumus iztīrīt un sapūst.Sevišķi šitā kaite mitrā laikā sametās-kā iesnas!Bmdublem visu laiku cīnos ar uguņu nekontaktu >:(deg/nedeg!!!

Atbildēt uz šo ziņu
DZEKINS

113 ziņas

PM

slikonis manejais navina!!

Nu Džerinu Fani,dodiet man vel kadu lietisku padomu :-[

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Man Džeris jau sak Besīt arā!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online