Pēdējās rindas krēsls » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pēdējās rindas krēsls

Lapas: [1]
Pēdējās rindas krēsls ( 2156 )
Ottttto

132 ziņas

PM

Sveiciens Jaunajā gadā!

Re kur uzpeldēja jautājums.
Vai vienīgā šķirba starp 6vietīgiem un 7vietīgiem autiņiem, kuriem abiem ir pilnie pakaļējās rindas krēsli, ir pēdējās rindas krēsls (attšķiras ar to vai ir 3 vai 2 jostas)?
Un ja tā, vai var amerikāņu varianta auto iemest eiropas varianta pēdējās rindas krēslu ar 3 siksnām un iet nr. salīdzināšanu un pārreģistrāciju uz 7 vietīgu?
Man autiņš pēc tehniskās pases ir 6vietīgs (2005 T&C ar 3 vietām pēdējā rindā, bet 2 jostām, grīdā lokāmais).
Cik saprotu, tad tikai uz pārreģistrāciju ielikt laikam nav jēgas, jo apskatē vai uz ceļa tāpat var piesipties.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

9977

131 ziņas

PM

Teorētiski ir iespējams, bet drošības jostām pievērsīs pastiprinātu uzmanību - parasto divpunktu jostu neakceptēs.
Pirms sāksi ko taisīt, labāk pakonsultēties ar CSDD TKSI daļas puišiem Miera ielā, tur normāli runājot pateiks ko var izdarīt un ko nevar.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

AndrisZ

381 ziņas

PM

Tev sēdekļa pārkrāmēšana neko nedos, jo EU variantā vidējā sedekļa siksna ir pie griestiem!
Ja gribi iet oficiālo ceļu, nāksies iegūt no TC motors apstiprinajumu, ka pārbūvē ir izmantoti ražotāja materiāli un doties uz TA staciju apstiprināt pārbūves aktu. Ja no kravinieka uz pasažieru (arī mainās sedvietas) pēc protokola pat pašmasa jāsver uz svariem

Man izdevās apmānīt - noķēru nesen darbā pieņemtu inspektoru, uztaisiju dumju ģīmi un teicu, ka kļūda ieviesusies tehniskaja pasē - t.i. auto ir septini sēdekļi! Neko neraustot/nepārbaudot ierakstija 7sēdvietas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

9977

131 ziņas

PM

Pēdējo 3 gadu laikā man bija jāraksta tikai viens atzinums par veikto pārbūvi ;) Cilvēks to izdarīja godam.
Paķimerējās ar ES tipa siksnas pielikšanu pie griestiem un viss bija kārtībā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

Ottttto

132 ziņas

PM

AndrisZ: "
Tev sēdekļa pārkrāmēšana neko nedos, jo EU variantā vidējā sedekļa siksna ir pie griestiem!

Man izdevās apmānīt - noķēru nesen darbā pieņemtu inspektoru, uztaisiju dumju ģīmi un teicu, ka kļūda ieviesusies tehniskaja pasē - t.i. auto ir septini sēdekļi!
"

Tad tu taisīji to trešās jostas stiprināšanu pie griestiem?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

AndrisZ

381 ziņas

PM

Es neko nedariju, pie tehniskās pases maiņas uz benzīns/gāze ieminējos, ka kļūda ieviesusies auto dokumentos. Paveicās un ierakstija septīto!
Bet lietotajam 9977 taisnība - šeit jau baigi vienkarši vajadzētu būt, jo reāli jau nemainās ne sēdvietu skaits, ne pašmasa un pilna masa. Vienkārši vienu sēdvietu aizliegts izmantot, jo neatbilst drošības josta, sameklē no kkāda uzsista angļa siksnu, paprasi TC atzinumu(ja vispār vajadzēs) un ir Ok.
Es šādu pasākumu gāju vienam renault, tas biki savādāk bija, jo no kravinieka tapa par pasažieru, te vajadzētu būt vienkāršāk.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Pēdējās rindas krēsls
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online