Kkadi Sitieni motora » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kkadi Sitieni motora

Lapas: 1 [2]
Kkadi Sitieni motora ( 3062 )
emirats

6 ziņas

PM

alien: "
jocīgi ,ka 6 mērīšanas, man ir 1. Ar pie tā paša Meikulāna biju otrdien.
"

Jā tas ir tā dīvaini... es jau pēc trešās teicu, ka tur kkas klab... a šis pateica, ka tā drošvien siksna un vēl trīs uztaisīja... Drošvien vedīsu uz TC Motors taisīt ekspertīzi un tad jau skatīšos kas vainīgs un kam un kur dot remontēt ja vispār būs jēga remontēt

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG

198 ziņas

PM

Ja jau pirmais mērījums ir normā, tad vairāk nav jēgas taisīt. Tiesa, ir redzēts, tehniķim liekas, ka tik maz nevar būt un taisa vēl.
Šeit redzams, ka max apgriezieni ne reizi nav pārsnieguši 4800 apgr/min., laiks nav pārsniedzis 2s. Mērījums visas reizes pārsniedzis normu (3,00). Pēdējā reize izbrāķēta, jo apgriezieni mērījumā pārāk mazi.
Ja parādījās klaboņa, pārbaude bija jāpārtrauc. Vai izdotos pierādīt kādu TA vainu - nezinu - it kā jau tās pārbaudes uzņem novērošanas kameras.

Laikam jau pareizi daru, pirms apskates nomainot eļļu.

Atbildēt uz šo ziņu
emirats

6 ziņas

PM

IlmarsG: "
Ja jau pirmais mērījums ir normā, tad vairāk nav jēgas taisīt. Tiesa, ir redzēts, tehniķim liekas, ka tik maz nevar būt un taisa vēl.
Šeit redzams, ka max apgriezieni ne reizi nav pārsnieguši 4800 apgr/min., laiks nav pārsniedzis 2s. Mērījums visas reizes pārsniedzis normu (3,00). Pēdējā reize izbrāķēta, jo apgriezieni mērījumā pārāk mazi.
Ja parādījās klaboņa, pārbaude bija jāpārtrauc. Vai izdotos pierādīt kādu TA vainu - nezinu - it kā jau tās pārbaudes uzņem novērošanas kameras.

Laikam jau pareizi daru, pirms apskates nomainot eļļu.
"

Hmmm kapeec 4800 rpm? :- es protams neko no taa nerubiju, bet vaitad nav 4750 (pec autodata) ? ja tā, tad ir parsniegts... hmmm un par tām sekundēm man nav skaidrs, jo vinsh tureeja ilgaak ja vien man nav zudusi laika izjuta . Tas paatrinajuma laiks nav gadijumaa cik atri vinsh uzcelj lidz tiem apgriezieniem no brivgaitas aprgiezieniem? un veel viena lieta nav skaidra... vai tik tie apgriezieni nav jataisa braucot, nevis vnk stavot un spiezot...vaitad taa nav motora kaushana?

http://www.digilive.lv/data.jpg

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Kkadi Sitieni motora
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online