Kkadi Sitieni motora » Tehniski jautājumi
Forums » Tehniski jautājumi » Kkadi Sitieni motora
| Kkadi Sitieni motora ( 3062 ) | |
|
emirats
|
2011-12-30 23:12:31 " Jā tas ir tā dīvaini... es jau pēc trešās teicu, ka tur kkas klab... a šis pateica, ka tā drošvien siksna un vēl trīs uztaisīja... Drošvien vedīsu uz TC Motors taisīt ekspertīzi un tad jau skatīšos kas vainīgs un kam un kur dot remontēt ja vispār būs jēga remontēt
|
|
IlmarsG
|
2011-12-31 12:12:40 Ja jau pirmais mērījums ir normā, tad vairāk nav jēgas taisīt. Tiesa, ir redzēts, tehniķim liekas, ka tik maz nevar būt un taisa vēl. |
|
emirats
|
2011-12-31 15:12:49 " Hmmm kapeec 4800 rpm? :- es protams neko no taa nerubiju, bet vaitad nav 4750 (pec autodata) ? ja tā, tad ir parsniegts... hmmm un par tām sekundēm man nav skaidrs, jo vinsh tureeja ilgaak ja vien man nav zudusi laika izjuta . Tas paatrinajuma laiks nav gadijumaa cik atri vinsh uzcelj lidz tiem apgriezieniem no brivgaitas aprgiezieniem? un veel viena lieta nav skaidra... vai tik tie apgriezieni nav jataisa braucot, nevis vnk stavot un spiezot...vaitad taa nav motora kaushana?
|
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Kkadi Sitieni motora
Iet uz:
Pašlaik online:
Neviens nav online
. Tas paatrinajuma laiks nav gadijumaa cik atri vinsh uzcelj lidz tiem apgriezieniem no brivgaitas aprgiezieniem? un veel viena lieta nav skaidra... vai tik tie apgriezieni nav jataisa braucot, nevis vnk stavot un spiezot...vaitad taa nav motora kaushana?