Kruiz kontrol » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kruiz kontrol

Lapas: 1 [2] 3 4
Kruiz kontrol ( 7486 )
Loms

219 ziņas

PM

viesha"]Laikam: "
nu ar to jautājumu ir kā ir...
bet ja nopietni - tas iršasijas Nr... var atrast teh pasē...

Atbildēt uz šo ziņu
didved

34 ziņas

PM

Nu nezinu gan večikā tur ir ar to stūres ārdīšanu, bet kad man nobeidzās kruīzkontrole es izdarīju vienkāršāk- no sākuma jāpalien zem autiņa un jāpārbauda vai nav beigusies gumijas membrāna kura velk gāzes trosi (ejot ka trosi uz leju to bundulīti viegli var atrast) un tikai tad stūri ārdīt. Man bija caurums membrānā

Atbildēt uz šo ziņu

CV 3,3L AWD 1994g. + gāze

Fils

321 ziņas

PM

:shock: :mrgreen: un ja nu elektroniski vadās, bez troses? KO NU?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Bango

974 ziņas

PM

Pirmkārt manuprāt pārbaudi visas vakuma trbiņas,kas saistītas ar kruizi,un pēc tam rocies tālāk,stūres tablete vecajiem nau tik bieža slimība :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies par info

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Es ieteiktu vel pārbaudīt gala slēdzi virs bremžu pedāļa un pašas pogas uz stūres.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Joris

146 ziņas

PM

Vēl variants. Ja pazuda pēc kaut kāda remonta, tad sākt pētīt tās vietas kur kaut kas tika skrūvēts un iespējams nav salikts atpakaļ tā kā vajadzētu, vai kaut kas nav pievienots vispār.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Bet tagad man intrese, ka ar kruizu ir 1997.g. Dodge G.Caravan?

Uz stures varu ieslegt un ar "set" apstiprinat atrumu, ar pie labas puses pogam "ar apaksejo" varu gazi nomest, bet ar augsejo gazi nevaru palielināt!!! Vai varbut kaut ko es neesmu pareizi sapratis, jo man ieprieksejais ipasnieks paskaidroja, ka labaja puse ar augsejo un apaksejo pogu var palielinat gazi vai nonemt.

Uz vel kad praucot ar kruizu, kad uzpiezot uz bremzu pedali vinam nepaliek atmina apstiprinatais atrums ir pa jaunam viss jafikse (bet kad uzdodu tad gan paliek atmina).

Es ceru ka no si murga kaut ko sapratisat, man vienkarsi ir pirma masina kas ir ar kruiz kontroli.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Kruiz kontrol
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online