Kruiz kontrol » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kruiz kontrol

Lapas: [1] 2 3 4
Kruiz kontrol ( 7486 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Istastiet ludzu, kadi varetu but varianti, kapec nestrada KRUIZ KONTROL (Voyager, 1993.g., 3.3.L), varbut nav kaut kur tikai kontakta, bet varbut kads relejs beigts (cik man zinams, tad elektronika vinam ir baiga). Vel nestrada ari kondicionieris, bet diezvai vini ir saistiti. Kondiskam visticamak vajadzetu uzpildit freonu (kur? Cik?).

Atbildēt uz šo ziņu
Guntarsb

21 ziņas

PM

Kruīza vadība ir no stūres. Stūre griežas => vadiņš plīst => kruīzs nestrādā. Kad jauksi stūri esi uzmanīgs ar airbagu, ir bijuši gadījumi.

Atbildēt uz šo ziņu

GUNCHA

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kurš tas ir vai ka apzimejas? Pati sture jaucas, ka citiem autiniem, norauj stures vidu un tad tik uzgriezni griez vala?

Cik maksa freonu uzpildit?

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

pirmais, kas jādara jaucot stūri - izņemt AIRBAG drošinātāju.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Rashns

187 ziņas

PM

http://www-5.chrysler.com/webselfservic ... %27R%27%29
Ieej adrese un ieraksti savu VIN kodu un paskaties vai tavam auto nav atsaukums un kautkadu tur dranki tajaa sturee,man ar tads ir bet pagaidam stradaa,veel man bija atsaukums uz benku apsildi,dedzina pakalju ,kamer pirms dazam dienam izdedzinaja caurumu,vajadzeja atrak doties uz Chrysler centru(bet es neticeju ka atsaukums darboja ar uz tik vecu masinu 99 gada),bet aizbraucu un sie parbaudija VIN un pasutija sedeklju sietu,un teica ka zvanis un mainis kad bus atnacis no ASV,ta nu luuk,saldeju D un gaidu to sietu,tev tapat vajadzetu but ar to sturi,tad pazud vadiba visma kas uz sturi un vel elektriba gljuko.

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

viesha

28 ziņas

PM

Laikam stulbs jautājums,bet kur atrast VIN kodu :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

viesha"]Pats: "

Atbildēt uz šo ziņu