200 km/h » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 200 km/h

Lapas: [1]
200 km/h ( 2774 )
Guntarsb

21 ziņas

PM

Jauniņais
Vakar, manam auto, servisā mainīja eļlu. Nieks, salīdzinājumā ar to, ko šorīt ieraudzīju uz spidometra. :!: 200 km/h => rādīja bultiņa :!: Biju sabijies ne pa jokam. (tiem kuriem, lasot šo stāstu, iet šermuļi caur kauliem, varu nomierināt, viss beidzās laimīgi !) Lielas pieredzes auto skrūvēšanā man nav, bet tik daudz saprotu, ka eļļas līmenis motorā nav saistīts ar odometra rādījumu (FUUL = 200 km/h). Protams, ka prasīju večiem, kas notiek, bet šie tik rausta plecus. Tikko kā nopirku autiņu bija man, ķibele => nerāda spidometrs, neslēdzas ātrumi, nerāda degvielas patēriņu. Ķibeles vaina => devējs (25Ls). Nodomāju, šis atkal sācis niķoties. Tāpēc nolēmu izbraukt. Nebiju es sasniedzis ~40 km /h, kā redzēju to ko gribējās un ceru, ka savā mūžā ne reizi vairs neredzēšu. Kilometra stabiņs sekundes laikā!!! pārvietojās no 200 uz 30. Es atviegloti uzelpoju. Gudri vīri saka, rādītājs "iesala". Nedaudz neticu, bet tagad zināšu, ka tā mēdz notikties pēc a/m steidzīgas mazgāšanas pie -12 => +25 (mazgātuvē) => -12.
Ceru, ka mans stāsts kādam palīdzēs.
Vai Jums tā ir gadījies ?

Atbildēt uz šo ziņu

GUNCHA

Kvatra

746 ziņas

PM

Bet 200 var izspiest

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

Kvatra"] : "

no kalna un pa veejam???

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

TDI

215 ziņas

PM

eziz"][quote: " Bet 200 var izspiest "

no kalna un pa veejam??? "

man kautkaa neizdevas aatraak par 190

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

vanfan555

84 ziņas

PM

Man gan sanaca visi 200 laikam laba turbina sanakusi.Tik noravu baigo stresu.Drausmiga atruma man lidoja preti nejedzigs likums. 2.5td 93g.

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

vanfan555"]Man: "
aga... laba tev turbina...
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1813.html

Atbildēt uz šo ziņu
VILIK

18 ziņas

PM

TDI"][quote: "
Kvatra"] : "

no kalna un pa veejam??? "

man kautkaa neizdevas aatraak par 190 "

Man sanaca lidz spidometra gala Chrysler Town&Country 98g

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Town & Country 3.8 LXi 2001

TDI

215 ziņas

PM

nuu , ja uzmudriitu 13 ripuljus , mosh arii 220km/h izdotos spizdometraa ieraudziit :shock: :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 200 km/h
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online