Bagāžnieks » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bagāžnieks

Lapas: [1] 2
Bagāžnieks ( 3811 )
raimondsss

32 ziņas

PM

Sveiki!
Gan jau ir bijis,bet ātrumā nevaru atrast.
Centrālā atslēga neslēdz vaļā bagāžnieku,it kā viss tur noklaudz un sabīdās,bet laikam ne līdz galam.Kā lai dabū vāku vaļā un kā lai visu tur salabo?
Auto ir TC 96gads.
Vēlreiz atvainojos,ka kaut kas tāds jau ir bijis.

Atbildēt uz šo ziņu
urbis

10 ziņas

PM

dabūt vaļā var centrālās atslēgas slēdzi paslēgājot vaļā - ciet vairākas reizes.
Parasti jau pēc skaņas var dzirdēt vai nostrādā vai arī aptaustot.

Savam norāvu aizmugures abšivku un kārtīgi sapūtu ar wd-40. nekas cits pie rokas nebija lai gan citi saka ka nav labākais variants. jau 3 mēnešu strādā bez atteikuma.

Aizmugures abšivku vareja neraut nost. viņā ir tāds kā caurums pa vidu caur kuru var kārtīgi sapūst.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV '98, 3.3l

andrejsje

192 ziņas

PM

iekāp iekšā un uz vāka apšuves ir korķis apakšpusē izrauj ārā tad ar skrūvgriezni piespied to mēlīti kur stiprinās stienis.atver vāku. noņem apšuvumu. tad noskrūvē centrālās atslēgas motoriņu. paņem plaķenes un kustini to stieni kas bija pievienots pie motoriņa pūšot iekšā awd40.ROKTURI NOŅEMT NECENTIES nesanāks.

Atbildēt uz šo ziņu
kuklandex

286 ziņas

PM

palasi: http://www.voyagerclub.lv/forums/index.php?topic=7886.msg34260

iepriekš biju sapūtis WD-40, bet jau pēc kādiem 4 mēnešiem atkal tas pats sākās, tad nu šovasar kārtīgi tam pasākumam pieķēros un saeļļoju ar normālu solidolu, tad nu redzēs cik ilgi šai reizē strādās bez problēmām. katrā ziņā jau strādā pusgadu un nekādu problēmu. bagāžnieka rokturi tiešām vari pat nemēģināt ņemt nost, tikai laiku un nervus pačakarēsi ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

raimondsss

32 ziņas

PM

Paldies!Rīt mēģināšu.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Man tas pats bija, nāca vaļā vairākas reizes paspaidot centrālās slēdzi, pēc skaņas var dzirdēt kad līdz galam nostrādā. WD40 tiešām nebūs labākais eļļotājs, iesaku eļļošanai iegādāties piemēram HHS2000 no Wurth
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Rzya2fU-L._SL500_AA300_.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

alien

408 ziņas

PM

jaa = man tas pats. tikai neslēdzas ciet bagažnieks. izrādās,ka 2 mēn mašīna stāv pa naktīm vaļā.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Locis

556 ziņas

PM

ID: "
Man tas pats bija, nāca vaļā vairākas reizes paspaidot centrālās slēdzi, pēc skaņas var dzirdēt kad līdz galam nostrādā. WD40 tiešām nebūs labākais eļļotājs, iesaku eļļošanai iegādāties piemēram HHS2000 no Wurth
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Rzya2fU-L._SL500_AA300_.jpg
"

mana pieredze arī saka, ka šis produkts ir 70% labāks!!!

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Bagāžnieks
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online