|
aigarsprei

36 ziņas
PM
|
2006-02-20 17:02:50
Zini Guntarsb, braucot pa Rīgu pārsvarā sastrēgumos vidējais patēriņs bija ~18 L, ja būtu 13,5 Es arī neraustītos, bet es neticu, ka Tu ar tādu patēriņu vari rītos, vakaros izbraukāt Valdemāra-brīvības ielas.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler GV 02 3.3L +gāze
|
|
alss

7 ziņas
PM
|
2006-02-20 21:02:05
Guntarsb"][quote]braucu: "
Man auto ir no š. g. februāra. Vidējais degvielas patēriņš benzīnam 13.25 l/100 km. Zini aigarsprei es arī braucu un priecājos, jo krenķi neķeru par svečvadiem, pukšķiem, gāzes smaku salonā, svecēm. Starp citu, ja iepriekšējā teikumā komatu vietā saliek +, kāds tad ir kopējais cipars ?
Un vēl jautājiens visiem "gāzeniekiem", kā ir ar siltumu salonā ? Vai kurš varians ir pareizs:
A. siltums => benzīns => gāze => dīzelis
B. siltums => benzīns => dīzelis => gāze
C. siltums => gāze => benzīns => dīzelis
Lai ripo !" Nu nav tā ,nav!
Ja ir gāzes INŽEKTORS,tad nav ne smakas ,ne citas šaizes.Man ir 3,3 motors,un pa trasi es 14 litros gāzes ielienu,pilsētā tagad gan ar visu sildīšanau 18 l.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Ments

17 ziņas
PM
|
2006-02-21 01:02:07
nu man ir parastā gāze un pilsētā ielienu 12 litros ar gāzi bet uz štāses sanāk 9 litri. nenoligšu bija proba ar filtru jo izšāva, bet gāzinieki dabūja atbleķot, jo bija ielikuši pretvārstu ne tai vietā. tagad viss ir ok un braucu bez bēdu. Un gāzes smaka salonā ir tikai uzreiz pēc uzpildes pārslēdzotie uz gāzi.
Atbildēt uz šo ziņu
Plimouth Grand Voyager 1998. 3.3
benzīns-gāze.
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2006-02-21 01:02:44
alss"]
Nu: "
Man arī bez gāzes inžektora nav ne smakas
Patēriņš pilsētā ap 18 l/100 km, bet ārpus - 12-13l/100km :evil:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
alss

7 ziņas
PM
|
2006-02-21 09:02:31
Ments"]nu: "Tas nav iespējams!!!!!
Paskaties uzmanīgāk,varbūt Tev ir 2,4 litri motors,un arī tad NETICU !!!!!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2006-02-21 09:02:50
szczury"]
Man: "
pilniigi piekriitu par to smaku! arii maneejam parastaa iekaarta un ne smakas no gaazes!
par pateerinju man ir pavisam jociigi:
benzha kaadi 16 uz 100 pilseeta /trase 50/50
gaaze kaadi 14(!) nevairaak pa tiem pashie marshrutiem. un nevareetu teikt ka nevelk vai nav stiepiena ar gaazi. vieniigais ka braucot ar gaazi nepaarsleedzas automaats tik maigi kaa ar benzhu ...
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2006-02-21 15:02:02
maneejam ar siltumu ir taa ka nav nekaa!
un gaaze tur njeprichom jo novienojot gaazes reduktoru un braucot ar benzhu siltuma nav.motoriits uzsilst vienaadi kaa ar gaazi taa ar benziinu. salonaa vienalga reaals dubaks.
pechka kaut arii maza nav pie vainas jo ir jau iztiiriita un arii normaali silda. peec peedeejiem noveerojumiem, manaa gadiijumaa, panelii ir kaukas sachakareejies un taas gaisa klapes netaisaas ciet/valjaa kaa pienaakas. taapeec salonaa puush silto gaisu kopaa ar auksto.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Guntarsb

21 ziņas
PM
|
2006-02-21 15:02:03
Sveiki gāzenieki, tad kā tur ir ar to siltumu salonā ? Salstat tāpat kā dīzeļnieki vai uzliekot gāzi esat pārdevuši visas savas ziemas pufaikas un braukājat krekliņos?
Nu ļoti gribu uzzināt cik ātri tā gāze iesilda motoru, līdz ar to salonu?
Atbildēt uz šo ziņu
|