Gaze » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
Gaze ( 14712 )
aigars44

50 ziņas

PM

uzlikt jau laikam var, bet es parunaaju ar gaazeniekiem un shameejie par taadu cenu ir redzeejushi tikai Krievijaa razhotas iekaartas... bet ta ar laikam gaumes lieta "

Karlinieks pa 650Ls uzlika Landi Renzo šprici un iet kaa prieks

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.5 CRD 2004g

Kvatra

746 ziņas

PM

V-x"]uzlikt: "

Karlinieks pa 650Ls uzlika Landi Renzo šprici un iet kaa prieks "

Kuraa vietaa lika? Bij te kaut kur reklaama, ka pa 650 itaalju iekaarts liek, sprauslas esot skaljaakas bet straadaa labi! Valmieraa man pa 750 piedaavaaja!

Atbildēt uz šo ziņu
aigars44

50 ziņas

PM

Adrese:Barona 99/1 siaDimeks tel: 9265536
1999 gada Chrysler Town&Country uzstaada par 700Ls un pavisam krutu par 900Ls! Ja atrod leetaaku dod zinju!

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.5 CRD 2004g

aigars44

50 ziņas

PM

Kvatra"][quote: "uzlikt jau laikam var, bet es parunaaju ar gaazeniekiem un shameejie par taadu cenu ir redzeejushi tikai Krievijaa razhotas iekaartas... bet ta ar laikam gaumes lieta "

Kuraa vietaa lika? Bij te kaut kur reklaama, ka pa 650 itaalju iekaarts liek, sprauslas esot skaljaakas bet straadaa labi! Valmieraa man pa 750 piedaavaaja!"

Pats neeesmu veel uzlicis pagaidaam mekleeju taapataas kaa tu!
Karlinieks pie Buļļu ielas pārbrauktuves lika, nekur nevaru atrast to kantoru telefonu!

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.5 CRD 2004g

eziz

137 ziņas

PM

Kvatra"][quote: "uzlikt jau laikam var, bet es parunaaju ar gaazeniekiem un shameejie par taadu cenu ir redzeejushi tikai Krievijaa razhotas iekaartas... bet ta ar laikam gaumes lieta "

Kuraa vietaa lika? Bij te kaut kur reklaama, ka pa 650 itaalju iekaarts liek, sprauslas esot skaljaakas bet straadaa labi! Valmieraa man pa 750 piedaavaaja!"

lando Renzi skan gandriiz ka Land Rover

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

TDI

215 ziņas

PM

sprauslas arii ir veertiigas piem . made in japan KEIHIN buus stipri daargaakas un esot arii stipraak labaakas par itaaljiem
man ir BRC kompis un Keihin spraulas , patreiz jau ~60kkm nobraukc un viss ir kedaa , bez krenkjiem .$$$ jau kaadu laiku kaa atsists tagad iet bonus stage 100km mix.rezjiimaa juurmala -riiga-juurmala ar neizbeegamajiem riita/vakara korkjiem ~15l/100km =4,5ls , benciinaa buutu ~13lxo,64=8,32 :twisted: starpiiba tomeer sanaak ne pa jokam :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Kvatra

746 ziņas

PM

TDI"]sprauslas: "

Kur liki, kaadas naudaas?

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

Kvatra"]Valmieraa: "

cik saprotu taja darguma pac veertiigaakais ir tas gaazes comp, kursh juudzass klaat pie orgjinaalaa CV compja

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Gaze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online