Gaze » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8
Gaze ( 14708 )
Fils

321 ziņas

PM

neko darīt. tā arī sanāk

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tad bus jamekle, kas jau ir gazi. Drausmigi cena augusi, jo es apmeram tris gadus atpakal biju domajis ielikt vieglajam autinam, tad intresejos tas prieks bija 200 - 300 LVL. Vai varbut ta cena ir tapec kad tas ir buss!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Izstastiet man par gazes uzstadisanas izmaksam. Joprojam mekleju Voyageriti, benzinu un ar gazi, bet vienu baigi smuko pamaniju kas ir bez gazes un tapec radas tads jautajums, cik tas prieks varetu maksat - ielikt gazi pasam? (ne to letako un ne to dargako /bet normalu:)/, jo man te darba kolegis piedavaja pa 800,- LVL, tas prieks manis pa daudz)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tad kādas tas gāzes iekartas ir? Kāda atškirība? Es šini lieta esmu pilnigs analfabētiķis!

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Arturs: "Tad bus jamekle, kas jau ir gazi. Drausmigi cena augusi, jo es apmeram tris gadus atpakal biju domajis ielikt vieglajam autinam, tad intresejos tas prieks bija 200 - 300 LVL. Vai varbut ta cena ir tapec kad tas ir buss!"

800 ls maksaa gaazes iesprice!

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

Arturs: "Tad kādas tas gāzes iekartas ir? Kāda atškirība? Es šini lieta esmu pilnigs analfabētiķis! "

http://www.autogaze.lv/index.php?lang=lv&p=te&p2=in

Atbildēt uz šo ziņu
Guntarsb

21 ziņas

PM

[quote]braucu un priecājos"
Man auto ir no š. g. februāra. Vidējais degvielas patēriņš benzīnam 13.25 l/100 km. Zini aigarsprei es arī braucu un priecājos, jo krenķi neķeru par svečvadiem, pukšķiem, gāzes smaku salonā, svecēm. Starp citu, ja iepriekšējā teikumā komatu vietā saliek +, kāds tad ir kopējais cipars ?
Un vēl jautājiens visiem "gāzeniekiem", kā ir ar siltumu salonā ? Vai kurš varians ir pareizs:
A. siltums => benzīns => gāze => dīzelis
B. siltums => benzīns => dīzelis => gāze
C. siltums => gāze => benzīns => dīzelis
Lai ripo !

Atbildēt uz šo ziņu

GUNCHA

aigarsprei

36 ziņas

PM

sestdien uzliku gāzi tallinas ielā (klasisko) 450 lvl +10 LVL par sveču maiņu. braucu un priecājos

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler GV 02 3.3L +gāze

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Gaze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online