EGR vārsts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » EGR vārsts

Lapas: 1 [2] 3 4 5
EGR vārsts ( 14350 )
ID

847 ziņas

PM

Beidzot parādījās kļūda nr 32, interesanti kapēc tikai tagad, tas vārsts slikti uzvedās jau kādu laiciņu. Pagaidām nav sanācis laika pieķerties novērst šo eroru.. Tie kas braukā bez tā vārsta, jums kļūdas nerāda? Piemēram P0401.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

boltrix

53 ziņas

PM

Labrīt kolēģi,

Vakar sanāca forši izkausēt 20ls, respektīvi problēma bija šāda, pirms kāra laika bija parādījusies šņākoņa zem motora pārsega. Sāku pētīt, kas par vainu, izrādījās ka EGR vārsta solenoīds ir izkusis, vakar nopirku jaunu priecīgs uzstādīju, bet parādījās problēma - motors strādā ļoti nevienmērīgi, izbraucu līkumu līdz Daugmalei, un šņākoņa atkal parādījās. Domāju ka pie vainas kāda trubiņa, bet nē noņemot vārstu secināju ka tas atkal ir izkusis. http://content4-foto.inbox.lv/albums/b/boltrix/12-11-2013/EGR.sized.jpg?1384237595

Jautājumis ir šāds, kāpēc viņš kūst, kāpēc motors strādā nevienmērīgi un visbeidzot kā iespaidos degvielas patēriņu, jaudu un motora darbību, ja es EGR sistēmu likvidēšu savam Vojim?

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Daudz variantu jau nav, vai nu kaut kas karsts ir blakus, vai arī problēma ir pašā vārstā un karstās atgāzes tiek uz solenoīdu, tādā gadijumā jāmaina pats vārsts. Visbiežāk tur arī ir problēma, jo šitajās plastmasas vakuuma figņās jau nekādas gudrības iekšā nav un nosprāgst viņi reti, vismaz pēc manas pieredzes.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Edža24

31 ziņas

PM

Noglušī to vārstu un miers, braucu jau cik gadus un bez problēmām

Atbildēt uz šo ziņu

DGC 2000 g. 3,3 b/g

boltrix

53 ziņas

PM

Edža24: "Noglušī to vārstu un miers, braucu jau cik gadus un bez problēmām
"

Un kā ar degvielas patēriņu???

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

boltrix: "

Un kā ar degvielas patēriņu???"

vajadzētu samazinaties

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Edža24: "Noglušī to vārstu un miers, braucu jau cik gadus un bez problēmām
"
a kura vieta tu vinu noglusiji ?? man kad nospraga sitais egr kontrol solenoids tad es dazadakos veidos meginaju vinu apjat bet man vislaik meta araa kludu ka egr strada neparaizi... braukt jau var bez problemam bet servis lampa vislaik deg beigas izbesija un uzliku jaunu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

andrejsje

192 ziņas

PM

sākšu ar to ka EGR ir jēga tīrīt gan vakuma daļu gan mehānisko. iztīrīsi un gan jau būs labi.jā ir modeļi kuriem nav EGR vārsta. ja sāk kust vai nodegt šļauciņa jāskatās vai nav aizaudzis katalizātors (ir bijuši gadījumi)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » EGR vārsts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online