EGR vārsts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » EGR vārsts

Lapas: 1 2 3 4 [5]
EGR vārsts ( 14237 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

boltrix: "Kataliztors bija aizdambējies, bija man ielikta taisna truba, ka rezultātā nācās nomainīt trīs lambda zondes (pirmās). Beigās nospļāvos un iemetināju liesmu slāpētāju, vairāk bēdu nezinu... Bija arī jaudas zudumi...

"

cik ilga laika tad tev nopraga tas 3 lamdas un cik km nobrauci ? un tu uz bendzu brauc ? jo uz gazi neiespejami katu aizdambeet esmu daba redzejis ka izskatas kats kurs nogajis ap 200 000 un ir smugi bruns bez nekadiem izdedziem, kvepiem utt...savukart uz bendzinu tur ir melns aizkveepis

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

boltrix

53 ziņas

PM

Brucu es uz gāzes, man kataliators bija pilnībā ciet, tā ka neko redzēt cauri nevarēja. Pēc katalizatora izgriešanas aptuveni pusgada laikā 3 lambdām cauri, pēc trešās ieliku liesmu slāpētāju un problēmas aizmirstas.

Ezis2: " cik ilga laika tad tev nopraga tas 3 lamdas un cik km nobrauci ? un tu uz bendzu brauc ? jo uz gazi neiespejami katu aizdambeet esmu daba redzejis ka izskatas kats kurs nogajis ap 200 000 un ir smugi bruns bez nekadiem izdedziem, kvepiem utt...savukart uz bendzinu tur ir melns aizkveepis "

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

boltrix: "Brucu es uz gāzes, man kataliators bija pilnībā ciet, tā ka neko redzēt cauri nevarēja. Pēc katalizatora izgriešanas aptuveni pusgada laikā 3 lambdām cauri, pēc trešās ieliku liesmu slāpētāju un problēmas aizmirstas.

"

Nez man gads ka bez kata, iemetinata taisna truba paterins okei , lamda dzimtaa nav aistikta.

Atbildēt uz šo ziņu

rabarbers

99 ziņas

PM

Ezis2: " Nez man gads ka bez kata, iemetinata taisna truba paterins okei , lamda dzimtaa nav aistikta."

Cik saprotu dzimtā ir pirmā lambda, bet kas ir otrās zondes vietā šitāds mini katalizators vai elektonika?
http://content2-foto.inbox.lv/albums/m/martins75u/Dodge-grand-caravan/EMUSLOC03.sized.jpg?1414610291
Palasot atsauksmes, mehāniskais māneklis ir pat labāks, jo elektronika ne vienmēr spēj simulēt lambdu. It seviški jaunākām mašīnām, kompis piefiksē, ka tas signāls nav gluži pareizais un met ārā kļūdu.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

Ezis2

1676 ziņas

PM

rabarbers: "
Cik saprotu dzimtā ir pirmā lambda, bet kas ir otrās zondes vietā šitāds mini katalizators vai elektonika?
http://content2-foto.inbox.lv/albums/m/martins75u/Dodge-grand-caravan/EMUSLOC03.sized.jpg?1414610291
Palasot atsauksmes, mehāniskais māneklis ir pat labāks, jo elektronika ne vienmēr spēj simulēt lambdu. It seviški jaunākām mašīnām, kompis piefiksē, ka tas signāls nav gluži pareizais un met ārā kļūdu.
"
man ir cips kas imitee signalu un apjaaj vins visas Zironia tipa zondes ar ko ir aprikoti 90% auto.ar sitajeim pagarinatajeim tu chrysleru neapjasi ;) izmesta nauda...

Atbildēt uz šo ziņu

boltrix

53 ziņas

PM

Otra zonde man orginala stav, kljudas nemet un nekadi simulatori man nav...

rabarbers: "
"

Atbildēt uz šo ziņu
rabarbers

99 ziņas

PM

boltrix: "Otra zonde man orginala stav, kljudas nemet un nekadi simulatori man nav...

"

Tas gan ir jocīgi. Degvielas patēriņš nav paaugstināts? Ja katalizatora nav, ir vajadzīgs emulators, jo otrā zonde bez kata nedos pareizo signālu, tas būs identisks pirmās zondes signālam un motors darbosies avārijas režīmā t.i. degmaisījums tiks padots pēc noteikta algoritma nevis no datčiku datiem.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

draudziņš

83 ziņas

PM

Edža24: "

Manējam šņākšana parādījās, kad vārsta korpusā caurums izkusa. Kad nomainīju, tad pārplēsa trubiņu un šņāca atkal. Pēc tam to visu noglušīja un pašu vārstu atstāja pieslēgtu, lai kompim mozgas nečakarē. Kad šāka šņākt , tad autiņš vairs neslāpa nost un apgriezieni pārstāja lēkāt. it kā kaut kāda membrāna esot kaput, bet tā kā tas attiecoties uz ekoloģiju, tad neesot jēga remontēt, ekot tāpat.
"

sveiki,jā.a pie kāda miestara jūs visas šīs pārvērtības veidojāt.manam a šitādas vainas,vissu dienu serrvisā kautko darīja,bet vakarā knapi no servisa izbraucu

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » EGR vārsts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online