Forums » Tehniski jautājumi » EGR vārsts
| EGR vārsts ( 14239 ) | |
|
Ezis2
|
2013-11-14 23:40:56 "Bez tā mānītāja mēģināji? Tāpēc jau viņu nekur nevar dabūt, ka viņš nafig nav vajadzīgsnu es par dzeri nezinu bet pamegini apmatit kautkadu bmw vai citu auto daudzi ar sito cinas , negribu meginat jo zinosie saka ka ir kam met araa kludas ir kam nee. Tas laiakm atkarigs kur ta zonde ir , man vina ir pa vidu kataa nevis peec kata , man kautka negribas metinaties un skruvet pa lieko lai parbauditu vai ta ir kad kata nebus tad ari parbaudisu vai iet bez ta apmanitaja.
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
RMatisons
|
2014-09-17 05:50:51 Pārlasīju tēmu, bet domas dalās. Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG |
|
ID
|
2014-09-17 06:41:21 Sāc ar pašu vienkāršāko - pārbaudi vakuma caurulītes no kolektora uz EGR. Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
RMatisons
|
2014-09-17 07:22:03 "Sāc ar pašu vienkāršāko - pārbaudi vakuma caurulītes no kolektora uz EGR. Nu tad būs jāsāk tulkot tas manuālis ;-) Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG |
|
rabarbers
|
2014-10-29 08:22:19 Aizgāja pa pieskari EGR solenoīds, drusku iespiežot grīdā, izkusa plastmasas trubiņa. Šajā topikā ir līdzīga bilde un ir vairāki aizdomās turamie. Kas tad te īsti ir, katalizators ciet vai Egr vārsts nedarbojas? 2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6 |
|
boltrix
|
2014-10-29 08:43:34 Manā gadījumā vainīgais bija kataliztors, egr strādāja labi. Bet pie katalizatora amputācijas pie reizes arī noglušīju egr, bet gadījumā ja griezīsi ārā katalizatoru neatstāj taisno trubu, iemetini iekšā liesmu slāpētāju. "Aizgāja pa pieskari EGR solenoīds, drusku iespiežot grīdā, izkusa plastmasas trubiņa. |
|
rabarbers
|
2014-10-29 10:41:46 "Manā gadījumā vainīgais bija kataliztors, egr strādāja labi. Bet pie katalizatora amputācijas pie reizes arī noglušīju egr, bet gadījumā ja griezīsi ārā katalizatoru neatstāj taisno trubu, iemetini iekšā liesmu slāpētāju. Kas bija ar katalizatoru, aizdambējies? Vai bija citi simptomi tipa jaudas zudums, liels patēriņš. Man viens gāzinieks teica, ka braucot ar gāzi katalizatoru nevar aizdambēt, bet es jau nezinu kas ar to mašīnu ir darīts pirms manis. Palasīju krievu forumu, tur viņi sit ārā katu un lielākā daļa pat neliek liesmu slāpētāju, otrās zondes vietā ieskrūvē kaut kādu štruntu un tajā zondi. 2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6 |
|
boltrix
|
2014-10-29 10:47:10 Kataliztors bija aizdambējies, bija man ielikta taisna truba, ka rezultātā nācās nomainīt trīs lambda zondes (pirmās). Beigās nospļāvos un iemetināju liesmu slāpētāju, vairāk bēdu nezinu... Bija arī jaudas zudumi... " |
| Lapas: 1 2 3 [4] 5 | |
Forums » Tehniski jautājumi » EGR vārsts
Man uz 3.0 un uz 3.8 nav katalizatoru un nekādu problēmu un ne es vienīgais braucu bez katalizatora. Teorētiski vajadzētu kaut kādā brīdī iedegties check engine lampiņai, bet praktiski dabā nez kapēc viņa nedeg uz šito.