EGR vārsts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » EGR vārsts

Lapas: 1 2 3 [4] 5
EGR vārsts ( 14239 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

ID: "Bez tā mānītāja mēģināji? Tāpēc jau viņu nekur nevar dabūt, ka viņš nafig nav vajadzīgs Man uz 3.0 un uz 3.8 nav katalizatoru un nekādu problēmu un ne es vienīgais braucu bez katalizatora. Teorētiski vajadzētu kaut kādā brīdī iedegties check engine lampiņai, bet praktiski dabā nez kapēc viņa nedeg uz šito.
"
nu es par dzeri nezinu bet pamegini apmatit kautkadu bmw vai citu auto daudzi ar sito cinas , negribu meginat jo zinosie saka ka ir kam met araa kludas ir kam nee. Tas laiakm atkarigs kur ta zonde ir , man vina ir pa vidu kataa nevis peec kata , man kautka negribas metinaties un skruvet pa lieko lai parbauditu vai ta ir kad kata nebus tad ari parbaudisu vai iet bez ta apmanitaja.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

RMatisons

559 ziņas

PM

Pārlasīju tēmu, bet domas dalās.
Man met panelī SERICE ENGINE SOON.
Kompī apskatot kļūda P0401. Tjipa pēc kompja atgāzu recirkulācijas vārsts (EGR).
Kas pie vainas nezinu. Vai vispār manam ir tāds EGR vārsts? par katalizatora esamību nezinu. Bet zinu ka otrā zonde ir uz miršanu.
Ar ko man sākt?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

ID

847 ziņas

PM

Sāc ar pašu vienkāršāko - pārbaudi vakuma caurulītes no kolektora uz EGR.
Servisa manuālī ir rakstīts kā pārbauda to vārstu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

RMatisons

559 ziņas

PM

ID: "Sāc ar pašu vienkāršāko - pārbaudi vakuma caurulītes no kolektora uz EGR.
Servisa manuālī ir rakstīts kā pārbauda to vārstu.
"

Nu tad būs jāsāk tulkot tas manuālis ;-)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

rabarbers

99 ziņas

PM

Aizgāja pa pieskari EGR solenoīds, drusku iespiežot grīdā, izkusa plastmasas trubiņa. http://content2-foto.inbox.lv/albums/m/martins75u/Dodge-grand-caravan/IMG-3819.sized.jpg?1414571007

Šajā topikā ir līdzīga bilde un ir vairāki aizdomās turamie. Kas tad te īsti ir, katalizators ciet vai Egr vārsts nedarbojas?

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

boltrix

53 ziņas

PM

Manā gadījumā vainīgais bija kataliztors, egr strādāja labi. Bet pie katalizatora amputācijas pie reizes arī noglušīju egr, bet gadījumā ja griezīsi ārā katalizatoru neatstāj taisno trubu, iemetini iekšā liesmu slāpētāju.

rabarbers: "Aizgāja pa pieskari EGR solenoīds, drusku iespiežot grīdā, izkusa plastmasas trubiņa. http://content2-foto.inbox.lv/albums/m/martins75u/Dodge-grand-caravan/IMG-3819.sized.jpg?1414571007

Šajā topikā ir līdzīga bilde un ir vairāki aizdomās turamie. Kas tad te īsti ir, katalizators ciet vai Egr vārsts nedarbojas?"

Atbildēt uz šo ziņu
rabarbers

99 ziņas

PM

boltrix: "Manā gadījumā vainīgais bija kataliztors, egr strādāja labi. Bet pie katalizatora amputācijas pie reizes arī noglušīju egr, bet gadījumā ja griezīsi ārā katalizatoru neatstāj taisno trubu, iemetini iekšā liesmu slāpētāju.
"

Kas bija ar katalizatoru, aizdambējies? Vai bija citi simptomi tipa jaudas zudums, liels patēriņš. Man viens gāzinieks teica, ka braucot ar gāzi katalizatoru nevar aizdambēt, bet es jau nezinu kas ar to mašīnu ir darīts pirms manis. Palasīju krievu forumu, tur viņi sit ārā katu un lielākā daļa pat neliek liesmu slāpētāju, otrās zondes vietā ieskrūvē kaut kādu štruntu un tajā zondi.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

boltrix

53 ziņas

PM

Kataliztors bija aizdambējies, bija man ielikta taisna truba, ka rezultātā nācās nomainīt trīs lambda zondes (pirmās). Beigās nospļāvos un iemetināju liesmu slāpētāju, vairāk bēdu nezinu... Bija arī jaudas zudumi...

rabarbers: "
Kas bija ar katalizatoru, aizdambējies? Vai bija citi simptomi tipa jaudas zudums, liels patēriņš. Man viens gāzinieks teica, ka braucot ar gāzi katalizatoru nevar aizdambēt, bet es jau nezinu kas ar to mašīnu ir darīts pirms manis. Palasīju krievu forumu, tur viņi sit ārā katu un lielākā daļa pat neliek liesmu slāpētāju, otrās zondes vietā ieskrūvē kaut kādu štruntu un tajā zondi.
"

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » EGR vārsts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online