kompensatori » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kompensatori

Lapas: [1] 2 3
kompensatori ( 6308 )
kuklandex

286 ziņas

PM

Čau kolēģi, jautājums sekojošs, pēdējā laikā esmu pamanījis ka pielaižot aukstu motoru baigi nesmukā graboņa nāk no motora, graboņa pazūd apmēram pēc kādas minūtes, pēc tam viss čikeniekā rūc kā bitīte. man aizdoma ir uz kompensatoriem. nekad neesmu tos jaucis, mainījis, regulējis, tapēc gribētu noskaidrot vai tas ir traki sarežģīti un +/- cik man tas varētu izmaxāt ( detaļas ). rokas itkā ir pareizajās vietās : varētu pats arī nomainīt/pieregulēt. tik kā tas jādara, kam jāpievērš uzmanība un kā lai tieku klāt tālākai galvai ? ? ?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

andrejsje

192 ziņas

PM

pirms sāc jaukt pamēģini nomainīt eļļu un filtru. Ja tomēr gribi mainīt tad tā ir gara opera. Kompensātori atrodas dzinēja vidū starp galvām. skatīt manuālu.

Atbildēt uz šo ziņu
kuklandex

286 ziņas

PM

eļļu un filtru nomainīju jūlijā, nebraucu tik traki daudz lai tagad vajadzētu jau mainīt atkal. principā eļļu mainu reizi gadā. manuālis ir manuālis, vairāk domāju par to ka ja tas ir darīts tad ir zināmas kādas nianses kam pievērst uzmanību, ko un kā labāk darīt.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG

198 ziņas

PM

Visādi ar eļļu arī var gadīties. Vai atbilstoša pēc viskozitātes un kvalitātes? Dzirdēts arī par "krutkām".
Paskrūvē vaļā eļļas ieliešanas korķīti un paskaties, vai iekšā nav nosēdumu, kā attēlā pa kreisi(tādiem nevajadzētu būt).

http://www.samarins.com/check/oil_caps_small.jpg

Atbildēt uz šo ziņu
kuklandex

286 ziņas

PM

no kā tad rodas tā klaboņa? ? ? un kapēc tad viņa pazūd pēc aptuveni minūtes? ? ? es to saprotu tā ka ja kautkas ir nolūzis tad tas tur grabēs tik ilgi kamēr izšķīdīs vai kamēr to gabalu neizvāks ārā, bet manā gadījumā silts motors rūc kā bitīte, neviena lieka trokšņa nav.

Atbildēt uz šo ziņu

kuklandex

286 ziņas

PM

zem korķa pavērās skats kā bildē pa kreisi ko tad iesaki darīt lai to kaku novāktu? ? ?

Atbildēt uz šo ziņu

Bango

974 ziņas

PM

Notici ka kompensātoriem nebūs ne vainas :-
Var gadīties ka skaņa nāk no spararata,ir tāda vainiņa ka viņiem lūzt viduči ārā

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Domāju, ka noteikti vajadzētu arī skalošanu, lai nav kā manam DC
Arī no sākuma likās ka grab kompensātori, bet nepagāja ilgs laiks, un noķīlēja motoru... >
Vienai no galvām nepienāca eļļošana un kirdik :-

Tagad toč zinu, autiņiem ar motoreļļu jokus taisīt nedrīkst!!!!!
Vēl jo vairāk V-veidniekiem

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » kompensatori
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online