paneli lampa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » paneli lampa

Lapas: [1]
paneli lampa ( 2376 )
escape

32 ziņas

PM

Vakar iedegas lampa :Serviss Engine Soon: ko isti tas nozime man likas ka tad kad jamaina ella un filtri bet pec paris stundam man vina izdzisa! Varbut izdega

Atbildēt uz šo ziņu
9977

131 ziņas

PM

Kura gada auto?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

escape

32 ziņas

PM

98.g.. 3.3 benz automats

Atbildēt uz šo ziņu
9977

131 ziņas

PM

Ahaa - nu tad tā ir variācija par tēmu "Check Engine".
Resp. atmiņas modulī ir ierakstījusies kļūda - tagad atliek noskaidrot saistībā ar ko tā ir.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

Ezis2

1676 ziņas

PM

Nav teikts ka ja lampa deg tad izdosies nolasit kljuudu es jau entkartigi meginu nolasit kludas kodu uztaisot testu ar aizdedzes aclegu un trip,reset pogam bet vinsh man rada ka kljudu nav... uztaisot opciju nodzest kljudas mirgo tas "55" kas nozime cikla beigas bet pielaizot atkal uzreiz deg tas engine soon auto brauc un vizuali un uz sushanu nekadus defektus nejutu bet dazkart lampa braucot pati nodziest un atkal iedegas. Nez varbut ar servisos pieejamajiem kljudu lasitajiem izdosies ko nolasiit ?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

escape

32 ziņas

PM

Ezis2: "
Nav teikts ka ja lampa deg tad izdosies nolasit kljuudu es jau entkartigi meginu nolasit kludas kodu uztaisot testu ar aizdedzes aclegu un trip,reset pogam bet vinsh man rada ka kljudu nav... uztaisot opciju nodzest kljudas mirgo tas "55" kas nozime cikla beigas bet pielaizot atkal uzreiz deg tas engine soon auto brauc un vizuali un uz sushanu nekadus defektus nejutu bet dazkart lampa braucot pati nodziest un atkal iedegas. Nez varbut ar servisos pieejamajiem kljudu lasitajiem izdosies ko nolasiit ?
"

isak par testu ar aidedzi kas jaspiez un ko jasaka

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tas atkarigs kura gada tev vojis sheit vis ir aprakstits un paradits http://forum.chrysler-dodge.ru/index.php?showtopic=71469

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ritvars88

67 ziņas

PM

ka var 2001 gada 2,5crd apskatit un noņemt kļudu
man ir tikai TRIP poga

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » paneli lampa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online