Gaiss bremžu sistēmā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gaiss bremžu sistēmā

Lapas: [1]
Gaiss bremžu sistēmā ( 6643 )
truberts

21 ziņas

PM

Laba diena!
Auto: Chrysler T&C, 4x4, 2003, 3.8, b/g
Ir radušās problēmas ar bremzēm - pirms kāda laika bremžu pedālis palika mīksts un kļuva grūti nobremzēt. Aizvedu uz servisu, atgaisoja, bet, protams, tas līdzēja tikai nedēļu līdz bremzes atkal pazuda. Servisā teica, ka gaiss atkal radies tajā pašā pusē (priekšā vadītāja pusē), atrada, ka keramiskais virzulis esot ieplaisējis - nomainīja to un arī suportu. Pāris nedēļas nobraucu un atkal bremzes pazudušas - servisā saka, ka atkal gaiss tajā pat vietā, bet neizklausījās, ka viņi zina cēloni.. Varbūt Jums ir kāda idejas, kas varētu būt? Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 3.8 AWD '03

truberts

21 ziņas

PM

Cik noprotu, iespējams, jāmaina galvenais cilindrs. Taču tā kā tas ir tikai "iespējams", tad īsti negribās visu mainīt pēc kārtas, cerot, ka nu būs labāk.
Varbūt ir kādi ieteikumi kur labāk griezties ar šādu problēmu (Rīgā, Jelgavā).

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 3.8 AWD '03

alien

408 ziņas

PM

nu jaa man tas pats, bet es mainīju virzuli un vispār tur baigi laisījos - nav nekāds brīnums ka gaiss. a kaa pareizi jagaiso? kad rūc?

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

gunta2911

15 ziņas

PM

Man ar tas pats - Vienreiz riktīgāk uz zeminieka sabremzējos - kaut kas nokviecās un bremzes beidzās :o Esam samainījuši aizmugurējos cilindrīšus, galveno bremžu cilindru, šofera puses priekšējo supportu, kolotkas, izņēmām Abs drošinātāju ... utt... labuma nekāda, tad, kad atgaiso (pie rūcoša motora vieglāk spaidīt pedāli) - bremzes ir - uz 2,3 dienām, pēc tam atkal pazūd. Servisā uzlika uz bremžu stenda - riteņi bremzēja pa diagonāli - vaina - galvenais bremžu cilindrs - bet nekā - nomainījām, labāk nepalika tikai naudu iztērējām... Vēl ir ideja, ka bremžu sadalītājā (apakšā) ir kaut kas saplīsis, bet pr to vēl zīlnieki spriež... Jāpamēģina uzlikt lietotu suportu šofera pusei - varbūt pat jāmēģina samainīt ar pusēm, jo tagad man bremzē tikai blakussēdētāja priekšējais ritenis un roķene

Ja atrdīsim vainu - došu ziņu, kas bija par ķibeli.
Ja kāds cits ir atradis vainu, lūdzu, padalieties ar info....

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2,4 benzīns 1997

austris

908 ziņas

PM

Pie vainas būs ABS bloks. Pārbaudīts.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

truberts

21 ziņas

PM

Neko jaunu neesmu atklājis. Pēdējā reizē servisā nomainīja man to keramisko virzuli un supportu, pēc nedēļas atkal bija gaiss. Atgaisoja - un šobrīd 2 mēneši ir nobraukti un viss ok (tpu, tpu, tpu).

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 3.8 AWD '03

onic

105 ziņas

PM

hmm. abs ja kas man ier reklama
bet pa tēmu: bij man līdzīgi ar veco vojati---> iedegas lampele ka nav šķidruma. pielēju un braukāju talāk 6men. iedevu čomam tas atdodot ar degušu lampeli. pielēju, nākamā diena atkal sarkans---> zud šķidrums. bija ziema un sniegs. sameklēju smuku sniegu un sāku spaidīt to bremzes pedāli uz nebēdu, tad pabraucu malā un redzu uz sniega ir čuras. kautkur pie kreisas aizmugurējas arkas.
---> izrusēja bremžu spiediena sadalītājs---80ls jauns. takā pa vasaru bija aizdirsts ar sūdiem pie nelielas slodzes nečurāja. bet čoms brauc agresīvāk un slodze bij lielāka-->saka čurāt. turpat arī gaiss nāk iekšā.
ja kas arī šīs strunts man ir lietots atkal reklāma
lai veicas.

Atbildēt uz šo ziņu
Aidžiks

3 ziņas

PM

austris: "
Pie vainas būs ABS bloks. Pārbaudīts.
"

Un ja nu aizmugures spiediena dalītājs? Arī pārbaudīts.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Gaiss bremžu sistēmā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online