Cik labs ir 95.gada Woyager? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Cik labs ir 95.gada Woyager?

Lapas: [1]
Cik labs ir 95.gada Woyager? ( 2166 )
Viensjaanis

6 ziņas

PM

Nu jā,tā kā man ir vajadzība pēc lielākas mašīnas,tad uz reiz skatos Woyager virzienā.Man ir iespēja samainīt savu veco mašīnu pret 95.gada Chrysler Woyager ar 3,3 litru motoru,automātu un pelēku ādas salonu.Ar šīm mašīnām nav bijusi darīšana.
Padalieties pieredzē un zināšanās.Cik veiksmīgs ir tas 3,3 litru motors?Kā vispār ar ritošo šiem autiņiem?Plānots braukāt arī pa lauku ceļiem.Kādas vispār ir izteiktākās problēmas?
Esmu te jauniņais,tāpēc lūdzu iecietību pret muļķīgiem jautājumiem.Jau iepriekš paldies:)

pārvietoju jo nebija pareizajā sadaļā | admins

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

Braucu ar kantaino, bet dīzeli, tā kā par motoru neko nepateikšu, bet pati mašīna, ja vien nav līdz nāvei nodzīta, ir tīri labs un ietilpīgs auto, arī lauku ceļus pacieš. pie problēmām varu minēt gaismas-oriģinālie lukturi nekam neder, jaunus eiropas ražojuma neatrast, jāliek papildlukturi. Mēdz būt nosēdušās aizmugures atsperes, bieži redzētas izlūzušas priekšējo durvju eņģu vietas, izdiluši bīdāmo durvju rullīši, lodveida balsti no lētā gala ilgi netur, bet arī neko nemaksā, stūres gali izturīgāki, it sevišķi oriģinālie, smērējamie,principā, ja nav rūsa visās malās iemetusies (problēmvietas ir visu durvju apakšās, aizmugurējam vākam zem logu gumijas, arī sliekšni, priekšējās glāzes gan rūsē retāk, nekā nākošajam modelim) un cena atbilstoša, var pirkt, tikai rēķinies, ka šitā gada auto pārdot nebūs viegli. gultņi priekšējie maksā naudu, bet kādu laiku arī iet, aizmugurē šim vēl pa lēto- divi parastie koniskie katrā pusē. Par motoru un automātu gaidi, kad kāds cits pastāstīs.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Viensjaanis

6 ziņas

PM

Paldies ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Cik labs ir 95.gada Woyager?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online