priekšējie lukturi+papildus lukturi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
priekšējie lukturi+papildus lukturi. ( 35691 )
edgarsm

207 ziņas

PM

RMatisons: "
Šorīt no rīta tik saņēmu papildus lukturīšus. Tagad jādomā kā pielikt elektībaz ziņā.
Vajadzīga palīdzība.
"

Paskaties šo, vajadzētu būt skaidram :
http://www.classictruckshop.com/clubs/earlyburbs/projects/bosch/foglites.htm

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

RMatisons

559 ziņas

PM

PALDIES edgarsm par linku.
ielikšu bildi lai redzams visiem kam vajadzības būs
http://s014.radikal.ru/i327/1411/69/af74feb314e2.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

janni

716 ziņas

PM

RMatisons, tev miglas autiņam jau ir? Šitās būs papildus divas? Prasu, jo kaut kā stāv prātā, ka autiņam drīkst būt tikai 2 miglas priekšā (viens pāris). Un ja oriģinālās nav, tad kapēc neizmantot esošo provodku un slēdzi salonā.

Atbildēt uz šo ziņu

---

RMatisons

559 ziņas

PM

janni: "RMatisons, tev miglas autiņam jau ir? Šitās būs papildus divas? Prasu, jo kaut kā stāv prātā, ka autiņam drīkst būt tikai 2 miglas priekšā (viens pāris). Un ja oriģinālās nav, tad kapēc neizmantot esošo provodku un slēdzi salonā."

oriģināli man ir miglas lukturi, bet ņemt nost negribas. Nu jā nedrīkt būt vairāk par 1 pāri, bet tumsā jau tiks lietots tikai pagaidām līdz parastos lukturus nepārtāisīšu.
p.s. pielikšu, pamēģināšu, nepatiks - noņemšu. bet vismaz ceru ka gaisma būs labāka. uz laukiem braucot un uz copi būs gaišāks ceļš

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

migano

351 ziņas

PM

kur jums tik lielas cepeškrāsnis, kur sildīt lukturus
Es reno lagūnai gribēju reflektoru pārlikt no eiropas uz angļu variantu un atdūros uz to, ka tas nemaz nelien cepeškrāsnī.
Ar fēnu pamēģināju, drīzāk likās tur viss izjuks, nevis normāli atvērsies.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

es ar sievas fēnu sildiju palēnām šuvi un plēsu vaļā. man sieva nepārprotamā balsī paziņoja, ja es to sūdu ielikšu cepeškrāsnī, man nāksies braukt pēc jaunas, un ne jau tās lētākās

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

migano

351 ziņas

PM

PASSATizhi: "es ar sievas fēnu sildiju palēnām šuvi un plēsu vaļā. man sieva nepārprotamā balsī paziņoja, ja es to sūdu ielikšu cepeškrāsnī, man nāksies braukt pēc jaunas, un ne jau tās lētākās "

es ar celtniecības fēnu pirkstus padedzināju un tad atmetu šo domu, jo tam lukturim kaut kā ne kur aizķert un malas locījās nejēgā, cīnoties ar to hermētiķa stiepes pretestību.
Redzēju internetā, ka viens otrs bez aizspriedumiem pa perimetru lukturi nosilda ar gāzes degli un tad abām rokām no visa spēka atplēš, nu apmēram kā ne līdz galam pārskaldītu malkas kluci

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

migano: "kur jums tik lielas cepeškrāsnis, kur sildīt lukturus
Es reno lagūnai gribēju reflektoru pārlikt no eiropas uz angļu variantu un atdūros uz to, ka tas nemaz nelien cepeškrāsnī.
Ar fēnu pamēģināju, drīzāk likās tur viss izjuks, nevis normāli atvērsies.
"
Nez es padomju laiku gazes pliits cepenee bazu ieksa ielida veesi dabiski pa vienai lampai, pasam man tada relikvija nav tapec braucu pie senčiem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online