priekšējie lukturi+papildus lukturi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
priekšējie lukturi+papildus lukturi. ( 35682 )
RMatisons

559 ziņas

PM

Nu cik esmu pastudējis un ievācis info tad vienkāršakais ir nopirkt tos tuninga lukturus un viss. Tas ir ja negribas pašam ķimerēties un meistarot tos lēcas. Bet arī ja to prot.
Ten forumā viena topikā bija kas pats sataisīja un originalajiem lukturiem.
p.s. man jau arī gaisma nav un gribas labak, bet mēgināšu paciesties un nakotnē tos lukturus vnk nomainīt

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tev Ksenoni ielikti parastā Eiropas reflektora (ne lēcu) lukturī? Tad jau dabīgi, ka spīdes visur kur (arī acīs), tikai ne uz ceļa.
Tā darīt nevajadzētu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ranger

181 ziņas

PM

alien: "vot man ir tagad šitas variants. susis svilst uz nebēdu. Nebiju kopš hrenona ielikšanas pa tumsu braucis. Par cik viņu dabuju par velti, nu ieliku. Un vakar bļin katrs otrais met ar uguņiem. Ko lai dara?. Nolaidu uz leju cik var bet tāpat met. Tās lēcas taisīt nebūs uzņēmības un laika. Ja liktu tos usa dzidros lukturus ar dzelteno gabarītu un likt parasto spuldzi - vai būtu labāk kā parastie eiropas? -ar kuriem var braukt arī ar tālajiem un neviens nemet. "

kaut ko nepareizi tu tur esi ielicis. Es ar savam ieliku hrenonu ,jo OEM gaismas bij nekādas braucu ar tālajiem nevienam nebija iebildumu. Kamēr nebiju gaismas noregulējis ari man visi midžināja,tad es ieliku parastās spuldzes noregulēju kā nākas ,un tad ieliku hrenonu vairs nemidžina un ceļu arī redzu

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ko tad neregulēji ar Ksenoniem? Eiropas un Amerikas auto lukturu stikls arī stipri atšķiras.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Ranger

181 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ko tad neregulēji ar Ksenoniem? "

tāpēc lai uz skati būtu normāli noregulēts ,kad mainīšu uz parastājām priekš skates!

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

nu tur būs jāmaina lukturi. Uz dzidrajiem droši vien. neko tur nevarēs pieregulēt, jo tas luktura priekšējais stikls - plastmasa ir kad ieskatās visa savā struktūrā saplaisājusi daudz daudz mazās plaisiņās un katra tā plaisiņa lauž gaismu un tapēc viņa iet uz visām pusēm.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

RMatisons

559 ziņas

PM

Man arī radās jautājums par prikšejiem lukturiem jo kādreiz jau jāmaina būs lai būtu labāka gaisma.
Vai uz mana modeļā der Dodge C/GV lukturi? vnk man Dodge lukturi liekas simpātiskāki

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Ranger

181 ziņas

PM

nav nozīmes chrysler ,dodge,plymouth OEM lukturi ,visi vienlīdz sūdīgi izgaismo, vienīgais jēdzīgais risinājums pēc manām domām ir ielikt lēcas reflektoru vietā!

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online