priekšējie lukturi+papildus lukturi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25
priekšējie lukturi+papildus lukturi. ( 35692 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ar kādu sviestu jūs te nodarbojaties???? tālos pie miglām??? jomajo
+ oem miglu vadi ir ļoti tievi, viņos jau tā ir sprieguma kritums. pie dubultas slodzes kritums būs vēl ievērojamāks. izvietojums arī pakaļā. nu sorry, piepļūtījām te vairākas lapaspuses ar padomiem, bet beigās viss notiek tieši pretēji sākotnēji nospraustam kursam

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

edgarsm

207 ziņas

PM

PASSATizhi: "ar kādu sviestu jūs te nodarbojaties???? tālos pie miglām??? jomajo
+ oem miglu vadi ir ļoti tievi, viņos jau tā ir sprieguma kritums. pie dubultas slodzes kritums būs vēl ievērojamāks. izvietojums arī pakaļā. nu sorry, piepļūtījām te vairākas lapaspuses ar padomiem, bet beigās viss notiek tieši pretēji sākotnēji nospraustam kursam
"

No savām kļūdām vieglāk mācīties

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Ezis2

1676 ziņas

PM

Jus te tocnsa ka auni .... te stasta stasta bet skrienat vienalga siena ar pieri un bore te kautvai nosities.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

uldii12345

316 ziņas

PM

Neesmu pētījis kādi vadi uz miglām, bet neliek taču kaut kādus 200w prožektorus, tāpēc jau rakstīju, ka nepieciešamības gadījumā var likt arī releju, ja pieliekot šos paliks visi blāvāki un būs redzams, ka pietrūks jaudas. Es tikai to ieteicu kā versiju, jo neredzu jēgu taisīt atsevišķu slēdzi un izvietojums kā miglām. Ja tāpat tiks izmantoti kā tālie, var jau slēgt paralēli tālajiem, pašam jāizdomā kā būtu ērtāk.

Man jau arī izskatās aizdomīgi uzstādīts un liekas, ka vēlamais rezultāts nebūs, tāpēc jau saku, lai pievieno pa taisno pie akumulatora ar kādu pagaidu vadu un paskatās kā un kur spīd. Ja nebūs ok un tāpat jāpārvieto, nav jēgas nekur pieslēgt.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

dodgec

132 ziņas

PM

PASSATizhi:ar kādu sviestu jūs te nodarbojaties???? tālos pie miglām???
... izvietojums arī pakaļā. nu sorry, piepļūtījām te vairākas lapaspuses ar padomiem, bet beigās viss notiek tieši pretēji sākotnēji nospraustam kursam ...
Esmu arī nesaprašanā...veči,RMatison-aļo garaž

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

Draugi. Es Jums vēlreiz raktu. šis ir kā pagaidu varinats līdz pārtaisu lukturus.
šie netiks izmantoti gaišā laikā. Tiks izmantoti tumšos ceļa posmos braucot uz copi, laukiem vai kaut kur citur tumšos ceļos lai mazliet labāk redzētu.
Izvietot citur nevarēju jo bamperu nevarēju dabūt nost. Ja dabūtu nosts tad liktu augtāk. Tākā nevarēju tad variants tikai šāds.
Kādu vakaru pamēģināšu kā spīdēs.
Sliktākajā gadījumā tiks NOŅEMTI!!!
p.s. es pats saprotu ka šis nav labākais varinats bet mani neinteresē pēc CSDD likuma, bet panākt biki labāku gaismu uz ceļa drošībai.

Paldies par sapratni.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja CSDD neinteresē, tad jau labāk tālos likt pie jumta reliņiem.

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ja CSDD neinteresē, tad jau labāk tālos likt pie jumta reliņiem."

CSD neinteresē jo šie nav priekš TA bet gan priekš manas redzamības. un uz TA jau viņas nebūs. tik uz laiku.
p.s. doma nav slikta par reliņiem, bet paskats jau būtu traks bet būs jāpamēģina kā spīd.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online