priekšējie lukturi+papildus lukturi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25
priekšējie lukturi+papildus lukturi. ( 35687 )
RMatisons

559 ziņas

PM

Šodien ar grūtībām pielikti papildus tālās gaismas lukturi.
Pie restes nesanāca jo bamperi nevarēju dabūt nost, jo netiek klāt vienai skrūvei(sarežģīti noņemt bamperi salīdzinoši ar citiem auto).
Tāpēc pieņemts lēmums šādi pagaidām ielikt.
Tagad tik atliek pievienot elektrību kas man ir tumša bilde.
Pēc shēmas viss salikt, bet nezinu kā izvilkt vadu uz salonu priekš slēdža
http://s017.radikal.ru/i429/1411/99/b02e10df45ae.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

Pamēģināji kā viņas spīd? Kaut kā izskatās baigi zemu spīdēs, kāpēc tik cītīgi gribi viņas ieslēgt atsevišķi? Man liekas tev vieglāk būtu uztaisīt, ka ieslēdzas kopā ar tālajiem vai miglām?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

uldii12345: "Pamēģināji kā viņas spīd? Kaut kā izskatās baigi zemu spīdēs, kāpēc tik cītīgi gribi viņas ieslēgt atsevišķi? Man liekas tev vieglāk būtu uztaisīt, ka ieslēdzas kopā ar tālajiem vai miglām?"

Tieši kā tumsā spīd nemēģināju. Nu būs par zemu bet savādāk augstāk man neizdevās.
Kā saslēgt kopā ar miglām es nezinu. kā jau minēju ar el. uz JŪS.

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "
Tieši kā tumsā spīd nemēģināju. Nu būs par zemu bet savādāk augstāk man neizdevās.
Kā saslēgt kopā ar miglām es nezinu. kā jau minēju ar el. uz JŪS.
"

Tak pieliec pie vienalga kāda 12v avota un paskaties kā spīd, ja būs pa zemu, nebūs tak nekādas jēgas, jo tālumā tāpat neko neredzēsi.
Viss atkarīgs cik tērē šie brīnumi strāvu, ja nav nekas mega daudz, pieslēdz vienkārši paralēli miglām, ja tērē daudz, paņem pa taisno kaut vai no akumlatora un releju vadi no miglām.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

uldii12345: "
Tak pieliec pie vienalga kāda 12v avota un paskaties kā spīd, ja būs pa zemu, nebūs tak nekādas jēgas, jo tālumā tāpat neko neredzēsi.
Viss atkarīgs cik tērē šie brīnumi strāvu, ja nav nekas mega daudz, pieslēdz vienkārši paralēli miglām, ja tērē daudz, paņem pa taisno kaut vai no akumlatora un releju vadi no miglām.
"

tas paralēli ir vadus kas nāk no lukturiem vnk pieslēgt pie vadiem kas iet uz miglu lukturiem (pie plusa un masu)? nu iekšā ir H1 55W.
Ja kopā spīdēs ar miglām tad nenodegs vadi vai neizsitīs drošinātāju?

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "
tas paralēli ir vadus kas nāk no lukturiem vnk pieslēgt pie vadiem kas iet uz miglu lukturiem (pie plusa un masu)? nu iekšā ir H1 55W.
Ja kopā spīdēs ar miglām tad nenodegs vadi vai neizsitīs drošinātāju?
"

nu man liekas tas h1 55w netērē tik daudz lai nosvilinātu vadus vai drošinātāju. Parēķinot vienkārši, ja piemēram 10A drošinātājs ir paredzēts 120w, ja tur stāv vismaz 20A drošinātājs, tad vajadzētu būt ok.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

uldii12345: "

nu man liekas tas h1 55w netērē tik daudz lai nosvilinātu vadus vai drošinātāju. Parēķinot vienkārši, ja piemēram 10A drošinātājs ir paredzēts 120w, ja tur stāv vismaz 20A drošinātājs, tad vajadzētu būt ok."

Tad varu mēgināt likt pie miglā klāt? un ja drošinātājs ir 10A tad varu mierīgi varbūt ielikt 15A drošības pēc?

Atbildēt uz šo ziņu

edgarsm

207 ziņas

PM

RMatisons: "Šodien ar grūtībām pielikti papildus tālās gaismas lukturi.
Pie restes nesanāca jo bamperi nevarēju dabūt nost, jo netiek klāt vienai skrūvei(sarežģīti noņemt bamperi salīdzinoši ar citiem auto).
Tāpēc pieņemts lēmums šādi pagaidām ielikt.
Tagad tik atliek pievienot elektrību kas man ir tumša bilde.
Pēc shēmas viss salikt, bet nezinu kā izvilkt vadu uz salonu priekš slēdža
http://s017.radikal.ru/i429/1411/99/b02e10df45ae.jpg
"

Labak to vadu nevelc uz salonu, bet pieslēdz pie jebkura miglas luktura. Un nebus jāliek stiprāki drošinātāji.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online