priekšējie lukturi+papildus lukturi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25
priekšējie lukturi+papildus lukturi. ( 35680 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

4 gadus nobraukāju ar viņam. neteiktu ka kkas tur baigi vibrētu. ar lielām paplāksnēm no iekšas, sanāk labs laukums. plus tiem 200 pēda plata.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RMatisons

559 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "
Atvainojos, Matison. Taisies pievienoties pajaļņikiem - man nav iebildumu. Ja gribi kaut ko izdarīt kā nakas un katru gadu nedrebēt uz apskati, vai nedemontēt savu ieguldīto darbu, tad tomēr iedziļināties IR vērts. Sevišķi ja neesi laucinieks, kas 75% braukā ar tālajiem, bet, cik noprotu, pietuvināts Rīgai. Tavā gadījumā var palīdzēt miglas lukturi papildus tuvajiem. Viss cits, kas uzlabo tuvo gaismu, pa lielam uz skati ir jādemontē. Papildus tālos prožektorus pieslēgt pie tuvajiem ir pilnīgs absurds un pretīmbraucošo žilbināšana. Piekarini šitos un braukā bez bēdu. Domāju šitos jo to gaismas shēmā var redzēt ka miglinieki, bet stars ir vērsts vairāk uz priekšu. Citiem migliniekiem tomēr stars ir uz sāniem.
"

Pajaļņiks es nebūšu, bet gan tos papildus lukturusizmantošu tikai tumsā un kad neviena mašina pretī nebrauks. Kopā ar tuvajiem papilsētu netiks izmantots. Bieži man sanāk copes, pie mammma uz laukiem un pie sievasmātes un tad ir vajadzības labāku gaismu tumsā.
Un uz TA man arī nebūs jādreb, jo 5 min un tiek noņemts nost.
p.s. ja būtu lieka naudiņa tad jau sen pārbūvētu oem lukturus un tad nebūtu jāliek papildnieki.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

RMatisons: "
p.s. ja būtu lieka naudiņa tad jau sen pārbūvētu oem lukturus un tad nebūtu jāliek papildnieki.
"

Arī ar pārbūvētiem OEM lukturiem skati var iziet tikai pie veiksmes. Nedomāju ka tos var nomainīt uz nepārbūvētiem 5 min laikā. Ja tālie braucieni, pa nakti uz butēm piemēram, tad protams papildus tālie.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Arī ar pārbūvētiem OEM lukturiem skati var iziet tikai pie veiksmes. Nedomāju ka tos var nomainīt uz nepārbūvētiem 5 min laikā. Ja tālie braucieni, pa nakti uz butēm piemēram, tad protams papildus tālie.
"
nebūsi daudz kļūdijies. tur vajag pat mazāk par 5 minūtēm uz abiem lukturiem.... 4 skrūves + pāris štekeri x divi.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

"
nebūsi daudz kļūdijies. tur vajag pat mazāk par 5 minūtēm uz abiem lukturiem.... 4 skrūves + pāris štekeri x divi.

Atbildēt uz šo ziņu

vills

12 ziņas

PM

Nezinu,ieliku biksenonu,noregulēju,nav nekādu problēmu,ceļu daudz,daudz labak redzu un neviens ar uguņiem pretīm nemet. Tagad domāju par lēcas lukturies no e-bay,bet man "bītīte" ir eiropas variants,ar h4 spuldzēm. Vai tadam var pasūtīt lukturus ar lēcām un ja var tad kur? Negribu nekolīmēt un tūnet. Jau iepriekš Paldies par atbildi.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vills: "Nezinu,ieliku biksenonu,noregulēju,nav nekādu problēmu,ceļu daudz,daudz labak redzu un neviens ar uguņiem pretīm nemet. Tagad domāju par lēcas lukturies no e-bay,bet man "bītīte" ir eiropas variants,ar h4 spuldzēm. Vai tadam var pasūtīt lukturus ar lēcām un ja var tad kur? Negribu nekolīmēt un tūnet. Jau iepriekš Paldies par atbildi."
sorry, bet vnk jau sen nav jēgas midžināt tādiem jefiņiem, jo viņiem nepielec.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " sorry, bet vnk jau sen nav jēgas midžināt tādiem jefiņiem, jo viņiem nepielec."
sitam japiekriit.. skandinavija sitadus kas liek hrenonu parastajos reflektoru lukturos maca elementari viekrasi ataisa logu un met ar monetam pa stiklu pei kustibas atruma abos virzienos ap kautvai 50 km/h ir labs.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online