priekšējie lukturi+papildus lukturi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25
priekšējie lukturi+papildus lukturi. ( 35683 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

RMatisons: "
man itkā gribētos likt augstāk pie restes (skatīt bildē ar zaļu apvikts)
bet nezinu kā pielikt (jo nezinu kā bamperi noņemt un kā labak pieliktlai ja kas var noņemt)
p.s. izurbt caurumus jau nav problēma un lielā māksla bet sabojāt gan negribas lieki
[img]http://s018.radikal.ru/i505/1411/09/2d258bf2f5c0.jpg[/mg]
"

http://content0-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/hella-comet-200.sized.jpg?1417038789

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RMatisons

559 ziņas

PM

PASSATizhi: "

http://content0-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/hella-comet-200.sized.jpg?1417038789"

Šis jau ir labāk. Bet jautājums - kā tu viņus tur piestiprināji?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Šis jau ir labāk. Bet jautājums - kā tu viņus tur piestiprināji?
"

Tev, Martinson, vajadzētu saprast ar ko atšķiras papildlukturi (tālie) no miglas lukturiem. No šīs diskusijas izriet ka neesi lasījis CSN papildaprīkojuma sadaļu.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

RMatisons

559 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "
Tev, Martinson, vajadzētu saprast ar ko atšķiras papildlukturi (tālie) no miglas lukturiem. No šīs diskusijas izriet ka neesi lasījis CSN papildaprīkojuma sadaļu.
"

Matisons!
Nēesmu lasījis un negribu lasīt jo paskatyoties cik pajhalniku pa ielām braukā ar tādām gaismām ko nevar utt. tad es domāju ka es neko traku nepārkāpsu jo man tikai ir papildus lai tumsā labāk redzētu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Matisons!
Nēesmu lasījis un negribu lasīt jo paskatyoties cik pajhalniku pa ielām braukā ar tādām gaismām ko nevar utt. tad es domāju ka es neko traku nepārkāpsu jo man tikai ir papildus lai tumsā labāk redzētu.
"

Atvainojos, Matison. Taisies pievienoties pajaļņikiem - man nav iebildumu. Ja gribi kaut ko izdarīt kā nakas un katru gadu nedrebēt uz apskati, vai nedemontēt savu ieguldīto darbu, tad tomēr iedziļināties IR vērts. Sevišķi ja neesi laucinieks, kas 75% braukā ar tālajiem, bet, cik noprotu, pietuvināts Rīgai. Tavā gadījumā var palīdzēt miglas lukturi papildus tuvajiem. Viss cits, kas uzlabo tuvo gaismu, pa lielam uz skati ir jādemontē. Papildus tālos prožektorus pieslēgt pie tuvajiem ir pilnīgs absurds un pretīmbraucošo žilbināšana. Piekarini šitos un braukā bez bēdu. Domāju šitos jo to gaismas shēmā var redzēt ka miglinieki, bet stars ir vērsts vairāk uz priekšu. Citiem migliniekiem tomēr stars ir uz sāniem.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

dodgec

132 ziņas

PM

Pietiprināt papildniekus var pie lielā dzelža,kas aiz bufera.Pie tā piekniedē,pieskrūvē,piemetina kādu 8 mm dzelzs plāksni,kurai gals caur resti izvadīts uz āru,tālāk pieskrūvē papildniekus.
Noņemt uz tehnisko 10.min.darbs.
Esmu arī uzlicis tālos Hellas Comet 200FF.Ļoooti apmierināts,jo daudz jābraukā tumsā pa LV.Tikai ieteikums,staruu kūli % vairāk novirzīt uz ceļa malām,jo,kas uz asfalta puskilometru priekšā,domāju nav tik būtiski,bet alni ceļmalā 70-100m priekšā ieraudzīt ir svarīgāk...

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

micro DE ir izmesta nauda. neiesaku. comet 200 ir viegli un lieliski turās arī uz bufera plastmasas. cauri restei kā manā foto redzams. un nerēgojas nekādi bleķa gabali. bet runājot par comet 200, viņas ir divos variantos, miglas un tālie. miglām, gaisma ir fantastiska, bet bik žilbina citus.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

dodgec

132 ziņas

PM

Nu,ja netraucē tas ,ka tālās gaismas bišķu vibrēs var ar uz plastmasas.Ja kvalitatīvi nostrādā nekādi bleķi nekur nerēgojas,bet tad gaismas arī nevibrēs.Un reste ar ja saiet,var palikt vesela.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25

Forums » Tehniski jautājumi » priekšējie lukturi+papildus lukturi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online