Kur pārbaudīt motoru 3.3 bendzīns/gāze? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kur pārbaudīt motoru 3.3 bendzīns/gāze?

Lapas: [1] 2 3
Kur pārbaudīt motoru 3.3 bendzīns/gāze? ( 5074 )
pele2

50 ziņas

PM

95. gada kantainais - tiko uztaisīju kap remontu kārbai (RAAP - iesaku - malači), bet nu nākošā lieta - kaut kur sāk zust jauda un ir pacēlies patēriņš par ~ 5 L/100Km - takā biku par daudz.
Sveces jaunas ~ 2tk - svečvadi ~ gadu, bet ir no dārgā gala samaksāju ap 60Ls.

pirms nedēļas braucot no liepājas pēkšņi gāzes pedālis palika cietāks un neilgi pirms Rīgas iedegās CHECK ENGINE - no rīta viss OK - un vairs nav iedegusies. Biju RAAP mainīt eļļu pēc remonta un palūdzu lai pieslēdzas ar kompi - neko neuzrādīja

Otra sāpe - praktiski nekad nepielec ar pirmo. var zāģēt cik gribi nekā - tas kā piedarbinu ir bez zāģēšanas parasti ar 3-4 reizi pielec. - vai tā ir elektrība vai kāds vārsts, kas varētu arī būt vainīgs pie jaudas zudumiem?

Tā nu meklēju pēc palīdzības - bendzīna motoru pazinēju un ideālā variantā arī elektriķi!

Kā ir ar Atlasa meistariem - vai var uzticēties? vai ir kāds cits ieteikums?

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

IlmarsG

198 ziņas

PM

Kad nedaudz pazāģē, degvielas smaku no izpūtēja var just?

Atbildēt uz šo ziņu
pele2

50 ziņas

PM

Dažreiz kamer auksts - stavot pie luksofora parādās gazes smaka.

Gazi pārbaudīju - tur viss ok.
Vakar izgaju tehnisko - CO arī OK.

Jauda - nav atskiribas benzins vai gāze. Patēriņa starpiba apmeram 1 litrs,kas ir normali.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

Locis

556 ziņas

PM

Kad manam auto palielinājās gāzes patēriņš - bija gāzes reduktora membrānas sakaltušas un saplaisājušas!
Arī piestartēt bija grūtāk.
Samainīja, un atgriezās normāls patēriņš.

Var arī gaisa filtru paskatīt.

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

pele2

50 ziņas

PM

Membranu nomaija pavasari, jo ta bija saplaisajusi, bet dēļ tās man nebija tik ļoti palielinājies patēriņš kā ir tagad.

Filtri ir ok.
Tas būtu vienkāršākais risinājums, ja problēmas būtu ar gazi, bet startejas uz benzīnu un atsledzot gāzi nekas nemainās - tatad saprotu, ka problēma ir dziļāka.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

gachux

246 ziņas

PM

man vecajam autinam ari V6 nekad nepielec no pirmas, ar pirmo piegajienu bishku izkustinu(zaget nav jegas-nepieleks) toties ar otro pielec uzreiz(pie nosacijuma ja ar pirmo nezagej) godig sakot vainu nesmu meklejis.
Es gribeju pajautat cik izmaksaja karbas remonts kas bij vaines? p.s.biezhi dzirdets ka atpakalgaita vainu lec ara vai nesledzas vispar.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

pele2

50 ziņas

PM

Kārbu taisīju RAAP - ja būtu dažus tk ātrāk atbraucis nebūtu tik dārgi, bet tātad - kopā sanāca ~ 600 kārba + bija ieplaisājis spararats un vēl daži sīkumi kopā 700+pvn jo pārsprāga mufta un nosprostoja kārbas eļļošanu līdz ar to 90% no iekšām bija izbeigušās.

otra lielā sāpe, kas padarīja remontu dārgāku ir AWD jo tas man vēl aizvien strādā bet detaļas ir problēma - no meistariem sapratu, ka ja nebūtu AWD būtu ticis cauri ~ 300 Ls.
Neskatoties, ka cipars baigs - esmu ļoti apmierināts ar servisa darbu un attieksmi - ceru, ka arī pēc garantijas varēšu nobraukt vēl tos 500000 kuri man jau ir aiz muguras.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

shefinsh

386 ziņas

PM

Man ar ir tā problēma ar piestartēšanu, kad nelec no pirmās reizes (auksts). Silts strādā kā vajag!. Tā kā tu teici - ar pirmo reizi pat nav jēgas zāģēt - nepieleks. Pirmajā reizē pietiek tā tik uzsist starterim kaut vienu apgriezienu un ar otro uzreiz pielec! Citreiz ar 3 vai 4 reizi tikai.
Nav līdzekļu pieticis, lai noskaidrot un atrisināt šo problēmu.
Varianti man ir - benzīna sūknis (degviela attek atpakaļ). Vai EGR sistēma, jo tas viss tur ir saistīts ar ar bāku, vakūmu utt.

Ja izdodas atrisināt - pastāsti arī man!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Kur pārbaudīt motoru 3.3 bendzīns/gāze?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online