Sānu durvis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Sānu durvis

Lapas: [1]
Sānu durvis ( 2130 )
Ottttto

132 ziņas

PM

Hello.

Jautājums par sānu durvju aizvēršanu/atvēršanu ar pulti - kur meklēt vainu, ja durvis ar pogu var aizvērt tikai par 2/3? Virinot ar rokām viss strādā labi, ar pogu durvis atverot arī viss čikeniekā, tikai aizverot ar pogu čakars rodas. :-
Un vēl - vai starp numura apgaismojuma lampelēm ir jābūt bagāžnieka vāka slēdzim?
Neesmu baigi pārliecināts, ka man viņs tur ir (badžīti atveru ar pulti vai pogām augšējā konsolē aizveru tāpat vai ar roku). :

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

janni

716 ziņas

PM

Sānu durvju korektu neatvēršanas/neaizvēršanas cēloņa meklēšanu var sākt ar vadu buntes pārbaudīšanu kas atrodas starp bīdāmajām durvīm un virsbūvi (durvju apakšā)..
Un bagažnieka atvēršanas pogai (ieslēptai gumijā) ir jābūt aizmugurē starp nummura apgaismojuma lampiņām. Man gan personīgi viņa ir noamputēta, jo gumija saplīsa un dēļ mitruma sākās visāda veida jautrības ar bagažnieka vāku.. Pagaidām nav bijusi sīka vaļa nopirkt un ielikt (iztieku tāpat kā tu).. Un jauna poga TCMotors maksā ap 50Ls, lietotu nav vērts meklēt..

Atbildēt uz šo ziņu

---

Ega 400

20 ziņas

PM

Es divus gadus atpakaļ nomainīju to pogu (slēdzi) un izmaksāja 25Ls Atlas Motorā. Kad meklēju lietotu, tad visi prasīja tādu pašu naudu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ottttto

132 ziņas

PM

janni: "
Sānu durvju korektu neatvēršanas/neaizvēršanas cēloņa meklēšanu var sākt ar vadu buntes pārbaudīšanu kas atrodas starp bīdāmajām durvīm un virsbūvi (durvju apakšā)..
"

Ja tā tad saprastu, ka tas vadu mučkulis varētu būt vainīgs, ja viņš kaut kur locoties pēkšņi ņekontačit kaut kādā salocītā veidā attiecīgā durvju aizvēršanās pozīcijā, bet tad jau arī atvērt varētu tikai no tās pašas vietas, bet veras ar pogu labi...

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

Ottttto

132 ziņas

PM

Aizverot 2/3 paliek mierā, jā. Paburšos tajos durvju vados un shēmās no sākuma, tad redzēs. 8)

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

AndrisZ

381 ziņas

PM

Ja Tev durvis aizveras par 2/3 un paliek miera stāvoklī, tad visdrīzāk tajā pozīcijā vadu līkumā tiek pārtraukta ķēde.
Neesmu gan skatijies shemas, bet loģiski spriežot, uz pretējo pusi španungs visdrīzak tiek padots par citu vadu, kurš varētu būt arī vesels!
Ja atveras, vai aizveras par 2/3 un sāk pašas bīdīties pretējā virzienā, tad vaina sliedēs! Sajūtot pārāk lielu pretestibu nostrādā aizsardzība(lai nesaspiestu bērnus, rokas utt.) un mehānisms sak bīdīties pretēji. Man ir šis variants - sliede nedaudz satraumēta, bet cītīgi sasmērējot viss ok.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Sānu durvis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online