Antifreeza caurules no motora uz aizmuguri » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Antifreeza caurules no motora uz aizmuguri

Lapas: 1 [2] 3
Antifreeza caurules no motora uz aizmuguri ( 4942 )
Ric

38 ziņas

PM

Man pirms mēneša arī bija tieši tāda pati problēma. Rezultātā orģinālās trubas atrāva nost un vietā izlocīja augstspiediena gumijas caurules. Materiāli ~ 2-3 metru cauruļu un pāris kapara troņiku un savilcēji..... ( tas ir tas, ko redzēju večiem garažās:) ) Santehnikas veikals rullē Lai tiktu visam klāt mašīnai tika noņemts kapots, režģis pie stikla tīrītājiem, attiecīgi arī pašas slotas, kā arī gaisa filtrs un gofra. Vairāk neko nost nerāva. Ja būtu bijis laiks un garaža, būtu darījis pats, tačo šoreiz nācās šķirtoes no Ls 50 darbs+materiāls.... Tā, kā domā vai maksāt kādam vai nē

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C limited 3.8 2000.g.

Guga

6 ziņas

PM

Ric: "
Man pirms mēneša arī bija tieši tāda pati problēma. Rezultātā orģinālās trubas atrāva nost un vietā izlocīja augstspiediena gumijas caurules. Materiāli ~ 2-3 metru cauruļu un pāris kapara troņiku un savilcēji..... ( tas ir tas, ko redzēju večiem garažās:) ) Santehnikas veikals rullē Lai tiktu visam klāt mašīnai tika noņemts kapots, režģis pie stikla tīrītājiem, attiecīgi arī pašas slotas, kā arī gaisa filtrs un gofra. Vairāk neko nost nerāva. Ja būtu bijis laiks un garaža, būtu darījis pats, tačo šoreiz nācās šķirtoes no Ls 50 darbs+materiāls.... Tā, kā domā vai maksāt kādam vai nē
"

Kur taa garaazha atrodas ar tiem vechiem un santehniku?

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 2001 3.8 Limited

Ric

38 ziņas

PM

Manā gadījumā tas ir Liepājas rajons, Dubeņi. Bet domāju, ja atradīsi veci ar pareizā vietā augošām rokām, iedosi viņam pāris lapas no manuāļa par dzesēšanas sistēmu, tad viss notiks arī netālu no Tavas dzīves vietas;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C limited 3.8 2000.g.

dzans

7 ziņas

PM

Sveicināti!

Man arī tagad ir tieši šada problēma un esmu atradis meistaru Jelgavā,viņš teica ka likšot man kapara caurules.1-d braukšu mēģināšu tikt servisā.tad redzēs cik maksā.

Atbildēt uz šo ziņu
Guga

6 ziņas

PM

dzans: "
Sveicināti!

Man arī tagad ir tieši šada problēma un esmu atradis meistaru Jelgavā,viņš teica ka likšot man kapara caurules.1-d braukšu mēģināšu tikt servisā.tad redzēs cik maksā.
"

Jauna caurule maksaa pa 120 LS plus darbs, forshi butu salidzinat un saprast kads ir finansialais ieguvums izmantojot radoshos risinajumus.

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 2001 3.8 Limited

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ietaupijums varetu buut tieshi 100ls

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

urbis

10 ziņas

PM

Ir kādam kas jauns piebilstams?

Atbildēt uz šo ziņu

CGV '98, 3.3l

onic

105 ziņas

PM

es townam noņemu tas trubas nost un atdevu labam cilvēkam
bet takā motora jau nebijabija viegli visu noņemt.
tātad visas trubas kuras ir aiz motora turas uz 3 uzgriežniem uz (10 atslēga)
to noskruvējot tiek pie visa. un neredzu nekādu ierobežojumu salikt tur visko sirds kāro
starpcitu trubas bij dažada diametra.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Antifreeza caurules no motora uz aizmuguri
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online