|
escape

32 ziņas
PM
|
2011-10-30 21:10:47
Sveiki tiko tika iegadats voyager 98.g. 3.3 b/g automats Pirmo reiz ir sads auto taka ir paris jautajumi : Karbai ir tads " L " rezims - kas tas ir? : Ieksa ir originalais magis un displejs nespid, tur dros ka ir kkada spuldze aizmugure kura ir noklajusies? : Iedarbinot auto man kadu bridi mirgo uz konsoles lampas pakalas logu tiritajs, mazgatajs un kondikim, pec briza nemirgo tam ta ir jabut? : Kadas spuldzes ir tuvajos? Kads xenons vajadzigs?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
escape

32 ziņas
PM
|
2011-11-01 18:11:47
Liels paldies par plasajam atbildem kolegi > Tiko registrejos seit un jutu ka ir loti labs klubs ar daudz izpalidzigiem cilvekiem :-
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
kuklandex

286 ziņas
PM
|
2011-11-01 20:11:21
"L" režīms ir braukšanai pa ļoti sliktu un smagu ceļu,automāts neslēdz augstāk par pirmo robu
maģītim aiz priekšējā paneļa ir mazas lampiņas kuras ir ielodētas shēmā, ja rokas aug no pareizām vietām tad nav nekādu problēmu viņas pārlodēt, pats esmu tādu bēdu novērsis savam maģim
par to vidus konsoles mirgošanu, te kaut kad bija diskusija, katrā ziņā īsti riktīgi tas nav, tā tam nav jābūt. ja nemaldos tad kautkāda tur sakarība bija ar tām mirgošanas reizēm un kautkādu kompja kļudu, bet varu arī kļūdīties. pašlaik galīgi nav laika lai sameklētu veco diskusiju par to.
par lampām runājot, sākumā uzraksti kas tev par autiņu, un kādi tev lukturi. tālie kopā ar tuviem vai dalītie. es personīgi lētos xenonus neieredzu, un lamāju tos kas braukā ar tādiem un žilbina acis citiem, bet tas tik mans subjektīvais viedoklis
un necepies tik ļoti ja tev neviens neuzraksta uz sitienu atbildi, kā nekā šajās brīvdienās vojageristiem bija dragreissss un protams kārtīgs tusiņš, varbūt daudzi šodien tik sāk atjēgties no brīvdienām
Atbildēt uz šo ziņu
Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut.
|
|
IlmarsG

198 ziņas
PM
|
2011-11-01 20:11:43
Auto jau bija pieminēts (98g.,3.3). Standarta lukturos ksenonu neliec. Nav lēcu optikas - spīdēs visur tikai ne uz ceļa. Risinājums lukturu pulēšana, spuldzes ar palielinātu gaismas atdevi un pats efektīvākais - papildlukturi. Mirgojošās lampiņas neko sliktu parasti nenozīmē- vajag palaist testu. Jāpameklē kaut kur forumā, internetā vai servisa rokasgrāmatā. Ja nē, būs procedūra jāuzraksta vēlreiz.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
kuklandex

286 ziņas
PM
|
2011-11-01 20:11:47
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
aivarish

58 ziņas
PM
|
2011-11-01 23:11:23
nekas kuklandex, es ar kādreiz nezināju, meklējot dažādas citas lietas esmu šo to iemācijies un uzzinājis.
par paneļa mirgošanu, kondicionierim-ventilācijas sistēmai vajag veikt kalibrēšanu. precīzi neatceros, meklēju internetā vai arī šajā forumā pareizo informāciju. atceros ka bija jāpagriež ventilatora slēdzis līdz galam un jānospiež kāda no pogām kuras mirgo, tad notiek kalibrēšana un pārstāj mirgot. šādi parasti notiek kad ir atslēgts akumulators.
Atbildēt uz šo ziņu
Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze
|
|
aivarish

58 ziņas
PM
|
2011-11-01 23:11:42
par "L" kuklandexam nepiekrītu. "3" neslēdz tālāk par 3 robu - šo izmanto braucot ar piekabi, treileri(lielāks degvielas patēriņš),
bet "L" lieto piemēram kalnos braucot pa serpentīniem, ātrumi pārslēdzās pie 3500-4000 apgriezieniem un noņemot kāju no gāzes pedāļa mašīna bremzē ar motoru. tikko pats testēju "L" robu, svaigā atmiņā.
Atbildēt uz šo ziņu
Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze
|
|
kuklandex

286 ziņas
PM
|
2011-11-01 23:11:53
tad man ir bijis nepareizs priekšstats par "L" robu, pats testējis ar nebiju
Atbildēt uz šo ziņu
|