Daži jautājumi sākumam » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19
Daži jautājumi sākumam ( 29741 )
IlmarsG

198 ziņas

PM

Ja pirms nolikšanas stāvēt izbraukts caur peļķi, tad startera ievilcējs var iesalt (kamēr auto stāv). Tad pie iedarbināšanas starteris griežas pa tukšo - motoru negriež.
Tas kā reiz notiek brīžos, kad svārstās temperatūra ap nulli. Ar lielāka sala vai siltuma iestāšanos tas pāriet pats no sevis.
Kā dīzelītis -34C piestartējās? Man zem -24C nav nācies testēt.

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

un vispār ta nepieleksana ir arī tapec ka starteris čakarējas. tas varētu būt strateris vai ievilcējs?, ja tipa kad startē, tad citreiz vins takā pagriež sekundi un tad takā pa tukso aiziet griezties. vienmēr nav, bet citreiz. Vai izslīd bendiks vai ievilcējs nenotura vietā. drīzāk jau ievilcējs, jo aiziet pilnīgi pa brīvo.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

alien

408 ziņas

PM

nekada vaina, tikai nu pirmās sekundes 20 liekas ka vispār pa sauso iet. skaņas visādas, bet tad noklust. Vispār jau obligati bija jāiet pa nakti ap 3.00 parūcināt. Jo eļļa paliek par biezu medu un nevar aķis pagriezt - vienkarsi nevar. Un pofig vai jauns vai vecs aķis. viņam vienkārši nenotiek tā elektroķīmiskā reakcija tadā salā. nu notiek jau bet švaki. 2 variants nest aķi istabā. Un tad 2 reiz pusceļā uz rīgu sāka slāpt dēļ degvielass. vot tad gan biju sabijies. tas nav vairs joks. ja paliec meza vidū laķenēs un plānajā kurciņā. tad labāk vispār nepalaist. - nosalsti un ej sēdi apakaļ istabā. kolēģi rēca lai ņemu līdzi cirvi, vispaz var uguni iekurt, ja kas. A tā vispār jau baigā mašīnas laušana, labi ka tik 2 ned.

Atbildēt uz šo ziņu

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Ta es neiebraucu - tev starters negriež vai zāģē un nelec???

Un jauna vai veca mašīna, bet jārēķinās ka tehnika mēdz pievilt un tieši visnepiemērotākajā brīdī. -30 grādos kaut kur laķenēs braukt ir dumji. Ta kaut riepa nolaidīs - atsaldēsies kamēr nomainīsi.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

alien

408 ziņas

PM

Abi kopa - takā nelec un droši vien pielektu, ja varētu pazāģēt. bet tas strateris takā biski pagriež un tad mēdz izslīdēt. Tipa noraujas no sazobes ar spararatu. Vienmer jau nav - tik dazreiz.
Un par laķenem - ir taisnība, tas ir diezgan stulbi.

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

man atkal ir visādi, zinātājam muļķīgi jautājumi:

1.esmu dzirdejis ka ir veselīgi dīzelim pieliet klāt 2taktu eļļu. Cik daudz?
2.kad maina degvielas filtru 2000 dīzelim. viņu tā prosta nomaina un viss, vai tur ir kaut kāda gaisošana takā traktoriem.

Atbildēt uz šo ziņu

munds

477 ziņas

PM

Daudzums nav tik būtisks, galvenais, ka vispār atcerās kādreiz to 2t pieliet. Jo sliktāka degviela, jo vairāk pielej, bet tā kā tā eļļa arī maksā naudu, tad nu skaties, cik dotajā brīdī nav žēl, uz bāku no 100-500 gramiem, man jau parasti sanāk tuvāk tam mazajam ciparam

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

CGV2003

67 ziņas

PM

Man ir papildus jautājums par to eļļu.
Es par tādu lietu nekad neesmu dzirdējis. Varbūt kāds var pastāstīt ko īsti tas dod un kādam nolūkam tiek darīts. Un to dara vai var darīt jebkuram dīzeļauto jeb tieši Chrysler dīzeļiem.
It kā šobrīd pats braucu ar B/G auto un šī lieta nav aktuāla, bet vēlos uzzināt tīri zināšanas pēc. Jo iepriekš esmu braukājis ar dīzeļiem un sencis joprojām brauc ar dīzeļauto un neko tādu nav darījis.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online