Daži jautājumi sākumam » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Daži jautājumi sākumam ( 29741 )
ID

847 ziņas

PM

Paredzēts nav, tāpēc jau saku.. Bardačokā ir uzlīme kur teikts ka minimālais riepu izmērs ir 215/65-R15.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

ID

847 ziņas

PM

Kāds man var apskaidrot ko nozīmē "saregulēt atgāzes"? Ko tur īsti regulē un kā? Ir aizdoma ka pirms iepriekšējās skates servisā man viņas ir saregulētas tā, ka brīvgaita ir uz noslāpšanas robežas, tagad aukstumā visu laiku pedālis jāpietur lai nenoslāpst, derētu tur "atregulēt" visu atpakaļ.. Došu mašīnu tiem regulētājiem, lai cīnās. Intereses pēc gribēju uzzināt par šo lietu.

Atbildēt uz šo ziņu

Insekc1

144 ziņas

PM

>>ko nozīmē "saregulēt atgāzes"?>>

Nu tā vienkārši saregulēt var karburatoram piegrozīt skrūvītes....

Iešprices gadījumā visu regulē kompis.
Jāskatās gaisa trubiņas pie ieplūdes (vai nav kāda nokritusi), EGR vārsts (veatceros gan vai 3.0 tāds ir?) - mēdz saplīst membrāna. Jāmaina vai jānoglušī caurums.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

ID

847 ziņas

PM

EGR vārsts ir, bija kļūda šajā sakarā iemetusies, nākamajā dienā jau pazuda, tagad service engine lampiņa nedeg. EGR vaŗstu pasūtiju jaunu, vēl nav atnācis.
Gaisa trubiņas ir visas vietā, pārbaudiju, turklāt noraujot kādu trubiņu motora darbība uzlabojas, apgriezieni nedaudz paceļas un var pedāli atlaist, nost neslāpst, bet tāpat par lēnu griežas.

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

nu ta sodien dabūju beidzot pirmo reizi vilk. Laikam jau aķis nav parak jauns. bet līdz sim grieza. Es te braukdams uz darbu pārsalis līdz nejegai, kamer dabūju laukos kas ievilks, domaju - varbūt jāieliek kartoniņs pa ziemu prieksā. jo šāda laika dīzelis silst tiesam sūdigi. vienīgi vai nebūs pa karstu? šiem daudzgalvainajiem dīzeļiem laikam baigi bīstama pārkarsana.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

munds

477 ziņas

PM

Biežāk gan nevis beigts akumulators ir vainīgs, ka aukstā rītā vairs negriež, bet gan bieza, sastingusi eļļa, kuru nomainot uz lieliem aukstumiem piemērotāku, vecais aķis atkal griež, ka prieks.Kartonu vari mēģināt likt priekšā, bet ne visam radiatoram uzreiz, kādu daļu atstāj vaļā, lai neuzvārās, ja aizmirsīsi tālākā ceļā izņemt. Bet vispār jau ir vērts pataustīt to radiatoru, kamēr motors vēl līdz galam nav uzsilis un salonā auksti- ja radiators ir kaut nedaudz remdens, tas nozīmē, ka termostats laiž caur viņu tosolu, un tad nu uzsildīt ir pagrūti.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

alien

408 ziņas

PM

arī var būt ka ella, bet akis jau arīi pipec. cik es tur pastarteeju 10 x varbuut,. a taa actina melna jau tipa tukss.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

alien: "
arī var būt ka ella, bet akis jau arīi pipec. cik es tur pastarteeju 10 x varbuut,. a taa actina melna jau tipa tukss.
"

akkumulātora indikatoram īpaši netici. tās actiņas ir ar nosacītu uzticamību.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online