Daži jautājumi sākumam » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Daži jautājumi sākumam ( 29741 )
alien

408 ziņas

PM

bobiks: "
alien: "
aaaaaaaaaaaaa. aaaaaaaaaaaa. Vai man kāds lūdzu var paskaidrot, kā var to sūda lielo parazītrulli nomainīt??????? esmu nogulējis pagalmā zem mašīnas visu dienu un atsaldējis pakaļu un vēl visu ko. aaaaaaa. no sākuma likās ka viņam ir caurejošā skrūve, bet izrādās ka viņš turās tikai uz tā čuguna kronšteina. labi. bļ.., bet atskrūvēt nevar -tā šaiba kas to rulli satur, griežās līdzi otrā pusē. ne ar ko pieturēt tur nevar jo rullis ir 1mm no motora. aaaaaa. nu labi domāaju noņemšu ar visu to kronšteinu kurš ir tāda kā daļa no stūres pastiprinātāja sūkņa. tipa pofig tur 3 skrūvītes, bet nevar atkal dabūt to sūkņa skriemeli nost, vienkārši nevar to lielo uzgriezni atskrūvēt . ko tik es neizdarījos tur. no sākuma pa maigo, vēlāk pēc metodes, kura nekad vēl nav pievīlusi,( līdz šim )- meiselis un āmurs. un nekāa ', nekaaaaaaa.

Vai ir kāda super viltība? es te iedomājos jau tagad vakarā, ka varētu to veco rulli ar āmuru sadalīt pa gabaliem tad ganjau tā šaiba atsegtos un rastos kāda iespēja viņu pieturēt ar kaut ko. Bet vai varēs pieskrūvēt. ai bļin es nezinu. es nedomāju ka tas rullis ir domāts mainīt nojaucot pusi no pastiprinātāja. a kas zina varbūt arī ir. tā nu saliku visu apakaļ un braukāju akal čīkstēdams taka veca miskaste.

nu pasakiet kaut ko lūdzu. varbūt kādam ir kāda pieredze. (uz servisu nebraukšu - tagad tas ir principa jautājums) motors ir 2,5TD 2000g.
"

Bija apmēram tā pat,rezultātā,gultnis nobruka un izkusa,bija jāmeklē šņore un jāvelk mājās.Jauna siksna + rullis izmaksāja uz latiem 50.
Rullim otrā pusē ir uzgrieznis uz 27.Ja piemeklē plānu atslēgu,var būt var tikt klāt.Stūres sūkņa uzgriezni vajar pasildīt ar gāzes degli.Gan jau kādam tuvākajā apkārtnē ir uz mazā baloniņa uzskrūvējamais pipļuks,ja nēbūs jāiepērk,saimniecībā noderēs.Lielākā problēma bija atrast tik traki lielu uzgriežņa atslēgu.
Pievilkts bija kārtīgi jo skriemelim,cik atceros ir bez ķīļa.
Lai veicas!

paldies par info. labi ka ir tāds forums. tagad vismaz zinu ka varēs atskrūvēt, es to veco plastmasas rulli vienkārši sasitīšu un tad jau ar 27 tur varēs tikt klāt. es visu laiku domāju ka tā šaiba - uzgrieznis ir apaļš. kā tad viņu noturēt tur kur nevar īsti tikt klāt? gan jau aizskrūvēt varēs - tas jau vienkāŗšak, iekustinās un tad jau tik biski jāpietur kamēr savelkas. tik žēl ka uzsala - nagi salst, ar dūraiņiem jau neko nepadarīsi.

Aliņš no manis Bobik

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

IlmarsG

198 ziņas

PM

Ja auto būtu nevis Chrysler, bet kāda Eiropas ražotāja, nevis vilktu mājās, bet izsauktu transportieri.
Voyagerus drīkst vilkt, kamēr vairumu automātisko kārbu nē.

Kādreiz, kad manējam noķīlēja stūres pastiprinātāja gultnis, varēju turpināt braukt, jo 1998g. dīzelim ūdens sūkni piedzen atsevišķa siksna.

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

necikst beidzot vairs - var braukāt kā lielais. 8) bet nu atkal nočakarējos gan. ai bļ.. . māte kkur atradusi mājās tādas pufaikas bikses - ķipa takā krievu pufaika tikai bikses. ideāli. un tas rullis tur ir vispār kaut kāds cits, nevis takā tecdoc ā un visās citās programmās. vajadzēja pārsist gultni un to uzgriezni smirgelēt mazāku. un beigās tas rullis tur negribēja līst iekšā vietā jo plastmasnieks laikam ir šaurāks par bleķinieku, gandrīz ielīda bet 1mm skrūve traucē, jo skrūvi nevar iznemt vina pret lanžeronu atduras. atkal biski pieflekē. un tag vēl kā pieturēt uzgriezni pa 0,5mm spraugu nu karoče ir vietā.
tur vajag rulli, ja kas - 85 ārējais 20 iekšējais un kkādi 25 platumā. uzgrieznis uz 30mm ja kas varu dot padomus šajā ziņā tagad.

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

man jautājums kādam, kur zin pa csdd k ko? it kā zvanīju bet tā sievete nebija pati īsti droša par to ko saka.
karoče neizgāju atkārtoto apskati dēļ riepām tipa pa seklu protektors 3,5 - 4,1. nu tipa ziemā jābūt 4 un uz augšu. nevienam jau neinteresē ka tās riepas ir dunlop un krutas un turās daudz labāk pie ledus un pie putras kā 80 % bezsugas riepu ar 10mm protektoru. Ai nu labi tas ir likums un nav tur ko šūties. vienīgi es nezināju , ka ja iet atkārtoto apskati tad, ja kaut viens defekts nav novērsts tad nedod uz vēl vienu mēnesi slimībeni. ja grib tad jāmaksā atkal par pilnu apskati. ir jau škrobe ka tev pasaka ka nee tomēr nē neko nevar darīt vai nu maksā par pamatapskati vēlreiz vai arī dabū 4 dienu laikā citas riepas (slimībene beidzas 27) un tas viss 10 min pēc tam kad tu kasē esi 125 latus atstājis. Labi pofig tas ir likums. Vai varbūt kāds man laipni atvēlētu riteņus uz dažām dienām ?? 8). nu tas tā.

jautājums ir - vai es ar tām pašām riepām iziešu apskati 1 martā ???, jo vasarā it kā jābūt 1,6 mm un uz augšu. un gads mums te dalās 1dec -1marts kad vajag ziemenes un 1 marts- 1 dec kad nav obligāti. Vienkārši jāliek pie sētas lai to mēnesi stāv, jo naudas jaunām vai pat citām vissezonām uz 18 man viekārši nav naudas un viss.

Atbildēt uz šo ziņu

janni

716 ziņas

PM

Domāju ja ne 1-jā, tad 2-jā martā iziesi.
Un uz R18 ziemas riepas ir pa kruto. :o Tev diskus nav žēl?!

Atbildēt uz šo ziņu

---

ibiodizels

695 ziņas

PM

Jāmaksā būs par atkārtotu ta,ja nokavēsi kaut dienu-ņems atkal pa pilnu programmu un atradīs jaunus kasjakus ;)
Vispār izmet tos sakaltušos vecos dunlopus,neapdraudi citus uz ceļa,betnopērc bleķa r 15 ar normālām gumijām.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Par riepām taisnība, labāk samainīt, nekas labs tur nevar būt , vasarai vēl ciešami, bet ne jau ziemai. Pats tiko samainiju savas Dunlop winter sport 3,5-4 mm 215/65 R16 pret jaunām Yokohama ziemenēm 205/65-R16. Jāsaka ka tās Dunlop jau uz slapja asfalta bija šaubīgas, uz sniega vispār par normālu braukšanu nevarēja būt ne runas. Riepas bija kādus 3 gadus vecas laikam.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

alien

408 ziņas

PM

nu Jūs baigie! es jau prasu -vai varēšu iziet ar viņām martā apskati? Es te nerakstītu sacerējumus, ja būtu nauda. Vienkārši aizbrauktu veikalu un paņemtu diskus uz 15 un jaunas riepas.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online