Daži jautājumi sākumam » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Daži jautājumi sākumam ( 29741 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

restaurēt? kaut kas jauns gan jau vnk piemekle lielakas bumbiņas no citiem.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

rex1

38 ziņas

PM

Nemeklēju lietotu. tikai un vienīgi jaunu. Tur jau tā lieta, ka nav tik viegli pasūtīt. Man tuvākā apkārtnē nav dīleru. Viens kantoris piedāvāja restaurēt, bet man tas nelikās nopietni.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler town&country 3,8 platinium 2004 ar LPG

rex1

38 ziņas

PM

Sveiki vīri!
Varbūt kāds zin cik maksā miroņgalva T&C 2004.gada. 3,8 benzīns. Vienkārši iekš Uk kraisler detaļas ir baigais retums, visas vai nu jāsūta, vai arī maksā ļoti dārgi. Miroņgalvas neviens vietējais veikals nespēja man piedāvāt. Sameklēju kādus variantus e-bayā. Gribu zināt cik tas prieks maksā Lv. Paldies

Atbildēt uz šo ziņu

rex1

38 ziņas

PM

tieši tāpat nodomāju, jo ko gan tur var atrestaurēt, ja viņa ir izdilusi. Te (uk) iestāstīs jebko, ja no tehnikas neko nejēdz, tad ir .irsā. redzēju kā vienai dāmai riepas jaunas notirgoja, jo viena vecā laida gaisu kgan "vecās" bija labi, ja vienu sezonu brauktas.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

a kas, pasūtit ir problēma? cik braucu pa UK, diezgan biežī redzēju chrysler dīlerus. bieži vien jauna detaļa ir lētak neka lietota.

Atbildēt uz šo ziņu

kuklandex

286 ziņas

PM

izklausās ka tiem UK servisiem dzīves motto ir : ņenajebjoš- ņeproživjoš.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

zinu zinu. tajā UK cilvēki vnk ir atslabuši no labas dzīves. visi labi pelna, un ir ļoti šaura specializācija. kko vienu parzin, bet citu neko nerubī.

Atbildēt uz šo ziņu

bobiks

23 ziņas

PM

alien: "
aaaaaaaaaaaaa. aaaaaaaaaaaa. Vai man kāds lūdzu var paskaidrot, kā var to sūda lielo parazītrulli nomainīt??????? esmu nogulējis pagalmā zem mašīnas visu dienu un atsaldējis pakaļu un vēl visu ko. aaaaaaa. no sākuma likās ka viņam ir caurejošā skrūve, bet izrādās ka viņš turās tikai uz tā čuguna kronšteina. labi. bļ.., bet atskrūvēt nevar -tā šaiba kas to rulli satur, griežās līdzi otrā pusē. ne ar ko pieturēt tur nevar jo rullis ir 1mm no motora. aaaaaa. nu labi domāaju noņemšu ar visu to kronšteinu kurš ir tāda kā daļa no stūres pastiprinātāja sūkņa. tipa pofig tur 3 skrūvītes, bet nevar atkal dabūt to sūkņa skriemeli nost, vienkārši nevar to lielo uzgriezni atskrūvēt . ko tik es neizdarījos tur. no sākuma pa maigo, vēlāk pēc metodes, kura nekad vēl nav pievīlusi,( līdz šim )- meiselis un āmurs. un nekāa ', nekaaaaaaa.

Vai ir kāda super viltība? es te iedomājos jau tagad vakarā, ka varētu to veco rulli ar āmuru sadalīt pa gabaliem tad ganjau tā šaiba atsegtos un rastos kāda iespēja viņu pieturēt ar kaut ko. Bet vai varēs pieskrūvēt. ai bļin es nezinu. es nedomāju ka tas rullis ir domāts mainīt nojaucot pusi no pastiprinātāja. a kas zina varbūt arī ir. tā nu saliku visu apakaļ un braukāju akal čīkstēdams taka veca miskaste.

nu pasakiet kaut ko lūdzu. varbūt kādam ir kāda pieredze. (uz servisu nebraukšu - tagad tas ir principa jautājums) motors ir 2,5TD 2000g.
"

Bija apmēram tā pat,rezultātā,gultnis nobruka un izkusa,bija jāmeklē šņore un jāvelk mājās.Jauna siksna + rullis izmaksāja uz latiem 50.
Rullim otrā pusē ir uzgrieznis uz 27.Ja piemeklē plānu atslēgu,var būt var tikt klāt.Stūres sūkņa uzgriezni vajar pasildīt ar gāzes degli.Gan jau kādam tuvākajā apkārtnē ir uz mazā baloniņa uzskrūvējamais pipļuks,ja nēbūs jāiepērk,saimniecībā noderēs.Lielākā problēma bija atrast tik traki lielu uzgriežņa atslēgu.
Pievilkts bija kārtīgi jo skriemelim,cik atceros ir bez ķīļa.
Lai veicas!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online