Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam
| Daži jautājumi sākumam ( 29741 ) | |
|
Insekc1
|
2011-12-27 18:12:52 55 nonstopā, ja vien nebrauc ar "pedāli grīdā". InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05 |
|
kuklandex
|
2011-12-27 23:12:28 " mums ģenerators ar likās nereāls čīkstēšanas iemesls, un čīkstēja ar pārtraukumiem, uzpūtām siksnai silikona smēri, tā uz pāris stundām klusums. apskati toreiz izgājām bez problēmām, kaut gan čīkstēšana bija tik riebīgi spalga ka braucot vajadzēja mūziku slēgt krietni skaļi, un kad brauc tad viss kvartāls dzirdēja kas brauc. īpaši riebīgi bija no rītiem ap 7iem sildīt mašīnu, tad viss kvartāls dzirdēja. ā vēl kas bija, visām siksnām ko nomainījām, diezgan īsā laika posmā bija noēsta viena mala. Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut. |
|
alien
|
2011-12-28 16:12:27 2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!! |
|
IlmarsG
|
2011-12-28 21:12:11 Oriģinālos kodus var pameklēt šeit, turpat pie cita gada modeļa salīdzināt kodu - ja sakrīt, tātad detaļa tāda pati. |
|
alien
|
2012-01-01 21:01:56 atgriežoties pie siksnas cikstēšanas. šodien pohains biju nonēmis siksnu nost un ņēmos tur visu pētīt - kas varētu čīkstēt. tā arī īsti nesapratu. Aizdomas radīja 1 no 3 parazīt ruļļiem tas lielākais. viņu ar roku griežot ir diezgan skaļi, bet gultnim luftes nav. vismaz nevar just. kādas firmas siksnu iesakiet likt? pamēģinās to siksnu citu uzlikt. daži iesaka contitech. esot labas. Ir jau visi skriemeļi padiluši, bet es neticu, ka siksna izslīd. un tācikstona nav pie generatora, bet tur zemāk kaut kur. ja siksna nepalīdzēs tad būs jāmaina tas rullis. kur tādus ŗīgā tirgo par labām cenām? Vai vispār ir kaut kāda iespēja noteik kurš rullis tieši čikst? 2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!! |
|
kuklandex
|
2012-01-02 02:01:58 pagājušo nedēļ nomainīju siksnu, veikalā ieteica ka šī esot gana laba: Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut. |
|
alien
|
2012-01-02 17:01:31 jaa man jau plastmasas ruļļi tiem jau gultni nomainīt nevar. 2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!! |
|
alien
|
2012-01-14 21:01:11 aaaaaaaaaaaaa. aaaaaaaaaaaa. Vai man kāds lūdzu var paskaidrot, kā var to sūda lielo parazītrulli nomainīt??????? esmu nogulējis pagalmā zem mašīnas visu dienu un atsaldējis pakaļu un vēl visu ko. aaaaaaa. no sākuma likās ka viņam ir caurejošā skrūve, bet izrādās ka viņš turās tikai uz tā čuguna kronšteina. labi. bļ.., bet atskrūvēt nevar -tā šaiba kas to rulli satur, griežās līdzi otrā pusē. ne ar ko pieturēt tur nevar jo rullis ir 1mm no motora. aaaaaa. nu labi domāaju noņemšu ar visu to kronšteinu kurš ir tāda kā daļa no stūres pastiprinātāja sūkņa. tipa pofig tur 3 skrūvītes, bet nevar atkal dabūt to sūkņa skriemeli nost, vienkārši nevar to lielo uzgriezni atskrūvēt . ko tik es neizdarījos tur. no sākuma pa maigo, vēlāk pēc metodes, kura nekad vēl nav pievīlusi,( līdz šim )- meiselis un āmurs. un nekāa ', nekaaaaaaa. 2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!! |
| Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam

karoče apskatē viens 2, bet.. jāmaina priekšējam ritenim gultnis. Jautājums ir - vai visiem vojageriem vins ir vienāds? vai arī dalās pa gadiem? nu tas ka -95 ir savaadaaks nekā 96-2001 ir skaidrs. bet vai no 96-2001 ir vienādi. dažas programmas saka ka līdz 97 ir viens tad cits, cita saka ka visiem viens. vēl kaut kādi tur attālumi atskiras. kādu lai meklē? varbūt kāds zina kādu vajag 99-00 g 2,5 TD? varbūt ir kāds kods vai parametri. būšu ļoti pateicīgs