Daži jautājumi sākumam » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]
Daži jautājumi sākumam ( 29738 )
migano

351 ziņas

PM

PASSATizhi: "sievas tēvam uzliku optimal. nekāda vaina. otro gadu iet"

Nu ja, tas jau droši vien atkarīgs arī kur un cik brauc. Man katru dienu grants vismaz 30 km no kpējā ~160 km.

Ir kaut kas zināms par kaut kādu NTP ražojumu - http://e-autoplus.lv/products/gultnis-512155-chrysler-voyager-towncountry-caravan-96-00-aizmug-rear-V86512155 ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

alien

408 ziņas

PM

NTP ir ok. nav SKF, bet kkas apmēram FAG līmenī.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

migano

351 ziņas

PM

Nu tā, vakar dabūju to NTP rumbu, veco vakarā lēnām noskrūvēju saudzējot skrūves, izklauvēju rumbu ārā no ierūsējušās ligzdas ...
Bet pamanīju, ka eļļaina bremžu caurule ... martā mainītā vara caurule pārberzusies uz tās stiprinājuma pie tilta. Ir tur tādas cilpas, kas tur bremžu caurulītes.
Tagad es sapratu kādēļ oriģināli bremžu caurulēm apkārt tāda spirāle bija.
Tā nu sanāk būs jāliek pa jaunu tās caurules (arī kas diezgan savainotas) un stiprinājuma cilpās jāmauc virsū kaut vai kāda gumijas vai plastmasas šļauciņa

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ta spirale tur nipricom .. del vinas ari tas trubas sapust jo sudi vislaik krajas virsu orginali starp tam cilpam un trubu ari ir kautkada gumija vismaz man.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: "Ta spirale tur nipricom .. del vinas ari tas trubas sapust jo sudi vislaik krajas virsu orginali starp tam cilpam un trubu ari ir kautkada gumija vismaz man."

Nu to sapratu ka dēļ tās spirāles sapūst
Jā, gumija, es noslinkoju kaut ko tur ielikt, tagad jāmaina atkal Bet nu tas, ka tās vara caurules ir "jūtīgas", šis ir pierādījums.
Ja paskatās, kā gāzinieki reizēm uzlikuši gāzei vara caurules, tur ar nav ilgi jāgaida šāds rezultāts - pārberziens

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

migano: "

Nu to sapratu ka dēļ tās spirāles sapūst
Jā, gumija, es noslinkoju kaut ko tur ielikt, tagad jāmaina atkal Bet nu tas, ka tās vara caurules ir "jūtīgas", šis ir pierādījums.
Ja paskatās, kā gāzinieki reizēm uzlikuši gāzei vara caurules, tur ar nav ilgi jāgaida šāds rezultāts - pārberziens "

kad savam mainiju, nekādas gumijas neatceros... vnk vahag izlocīt tā, lai neskaras nekur un ielikt originalos stiprinajumos.. gāzinieku caurulēm ir apvalks apkārt, un trubai biezāka siena, jaunās plastmasas šļaukas ir daudz vārīgakas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

migano

351 ziņas

PM

PASSATizhi: " kad savam mainiju, nekādas gumijas neatceros... vnk vahag izlocīt tā, lai neskaras nekur un ielikt originalos stiprinajumos.. gāzinieku caurulēm ir apvalks apkārt, un trubai biezāka siena, jaunās plastmasas šļaukas ir daudz vārīgakas. "

Bija stiprinājumos, tieši stiprinājumā arī ir uzberziens. Domāju ka tur līdzēs stiprinājumos papildus kāds materiāls sablīvēšanai.

Izlocīšana ar domu lai nekur neskarās nav uz ilgu laiku, īpaši pa ziemas sniegiem un granti ... brīnos kā tā plastmasas bāka vēl nav pārskrāpēta ar akmeņiem

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

migano: "

Bija stiprinājumos, tieši stiprinājumā arī ir uzberziens. Domāju ka tur līdzēs stiprinājumos papildus kāds materiāls sablīvēšanai.

Izlocīšana ar domu lai nekur neskarās nav uz ilgu laiku, īpaši pa ziemas sniegiem un granti ... brīnos kā tā plastmasas bāka vēl nav pārskrāpēta ar akmeņiem "

Nu man ta aizmugures truba ir vel dzimta un ir tur kautkadas gumijas starpaa bet nu ir vina ari ja ujamaina... man sapuva tas videjas zem bakas un tas ir mainitas a kas ateicas uz baku vina ir izsturigaka neka veretu domat jo es savulaik paris gadus atpakal iepirdu gravii un parmaucu pari visadiem laikakmeneim un kautkadam celinieku izgastam (liekam )betonam un ta baka ir ar baigiem robeim un svikam un bik iespeista bet nekas netek ,tehniskaja ari parasti baigi petaa to baku bet neko nesaka

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online