|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2013-07-28 23:21:24
PASSATizhi: "tajos 300ls ir arī tālie ff200, vienā no tām ir augstspriegums arī. tām lēcām tālie ir nekādi" Tas laikam atkarigs no cilveka individuali.. kada redze kadas brauksanas manieres utt.. , man tas lecas ir atliektiem galiem talos pat biezi nesledzu ieksa , katra zina visi kas ir braukusi mana auto saka , nu tev te piz....c tas lampas raada
Atbildēt uz šo ziņu
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8
|
|
alien

408 ziņas
PM
|
2013-08-22 09:58:05
kā nomainīt zilo lampiņu panelī, kas rāda ka tālie ieslēgti. Tā augša panelim takā raujās nost?
Atbildēt uz šo ziņu
2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!!
|
|
TAMA

66 ziņas
PM
|
2013-08-22 14:05:22
alien: "kā nomainīt zilo lampiņu panelī, kas rāda ka tālie ieslēgti. Tā augša panelim takā raujās nost?" Jā.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
alien

408 ziņas
PM
|
2013-10-19 11:53:50
vai ir kāda viltība, kā noteikt kurš aizmugurējais gultnis gaudo? Arī sēžot bagāžniekā un līkumojot un visaadi mēģinot nevar saprast.
Liekas ka pa pa visu kaut kur, bet viņš jau droši vien atdod uz tiltu to dūkoņu. domāju moska riepas - uzliku ziemenes taapat gaudo.
Pavasarī kreiso nomainīju, tad bija skaidrs ka kreisais. Tagad nevar saprast vai otrs gaudo vai jaunais , jo tas bija kaut kāds kīnietis.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
ID

847 ziņas
PM
|
2013-10-19 12:17:50
Paceļot riteni gaisā un pakustinot nevar neko sajust?
Es jau te domāju vai nesaspringt uz oriģinālajiem gultņiem, tie ķīnieši ir vienkārši briesmīgi, nesen nomainiju abus, nobraucu 10000 un jau nāk kaut kāda aizdomīga skaņa. Paziņa priekšējo nobrauca pa 5000, citam jau pašā startā gaudo, noņēma, aiznesa samainīt, turpat veikalā izņem jauno no iepakojuma pārbaudīt un šis jau kustās sāniski, paņēma naudu atpakaļ, paveicās. Pēc mēneša jau neviens tirgotājs neies mainīt.
Atbildēt uz šo ziņu
Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2013-10-20 14:15:36
nu itkā paceļot riteni un pagriežot vajadzētu saprast kurš.
Braucot parasti līkumā sliktais gaudo kas uz pagrieziena ārējo malu, jo tad tam lielāka slodze un liek manīt. Šī metode diezgan droša.
Man ar aktuāli šis jautājums - uz ko var/nevar mainīt. Kreisā puse aizmugurē dod ļooti nelabas skaņas, ceru pirmdien vēl tikt līdz rīgai pēc detaļas.
Man mazā rumba, ārējais diametrs 126 mm (kur rata skrūves iestiprinātas). No lētā gala ir 2 varianti - Optimal un autoplusā NTP.
No Optimal esmu licis mazdai lodbalstus, gultņus arī. Lodbalsti ~gadu (25-30 k km) kalpo.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
alien

408 ziņas
PM
|
2013-10-20 20:07:38
optimal neliec. jebko citu. zinu ko runāju.
man atkal ir cita problema. varbūt ir kāda pieredze kā dabūt ārā kvēlsveci, ja seškante ir nomuļāta apaļa. lauzt to serdeni nost un ar ekstraktoru mēģināt? vispār ienāca prātā doma ka moška var noņemt vārstu vāku un rokerus tai galvai un mēģināt kaut ko skrūvi vai ko pie tās kvēlsvees piemetināt. jau visu vasaru lec uz 3 un tad 4ais pieslēdzas. ir ok bet ja būs -10 vai uz trijiem pieleks. nu tā viena kvēlsvece ir mēma. ko darīt padalieties ieredzē lūdzu.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2013-10-20 21:08:57
alien: "optimal neliec. jebko citu. zinu ko runāju.
man atkal ir cita problema. varbūt ir kāda pieredze kā dabūt ārā kvēlsveci, ja seškante ir nomuļāta apaļa. lauzt to serdeni nost un ar ekstraktoru mēģināt? vispār ienāca prātā doma ka moška var noņemt vārstu vāku un rokerus tai galvai un mēģināt kaut ko skrūvi vai ko pie tās kvēlsvees piemetināt. jau visu vasaru lec uz 3 un tad 4ais pieslēdzas. ir ok bet ja būs -10 vai uz trijiem pieleks. nu tā viena kvēlsvece ir mēma. ko darīt padalieties ieredzē lūdzu. " sievas tēvam uzliku optimal. nekāda vaina. otro gadu iet
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|