Daži jautājumi sākumam » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19
Daži jautājumi sākumam ( 29740 )
alien

408 ziņas

PM

kā ar to degvielas filtru? un vēl - nedarbojas vienā pusē aizmugurējais logs. vinam ir kāds drošinātājs vai arī motorīt s nobeidzies.?

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

munds

477 ziņas

PM

CGV2003: "
Man ir papildus jautājums par to eļļu.
Es par tādu lietu nekad neesmu dzirdējis. Varbūt kāds var pastāstīt ko īsti tas dod un kādam nolūkam tiek darīts. Un to dara vai var darīt jebkuram dīzeļauto jeb tieši Chrysler dīzeļiem.
It kā šobrīd pats braucu ar B/G auto un šī lieta nav aktuāla, bet vēlos uzzināt tīri zināšanas pēc. Jo iepriekš esmu braukājis ar dīzeļiem un sencis joprojām brauc ar dīzeļauto un neko tādu nav darījis.
"
Kaut oponenti tūliņ teiks, ka runāju muļķības, savu viedokli, kurš balstīts uz pieredzi, izteikšu. Eļļas pirmais un pamat uzdevums ir eļļot berzes virsmas, un tādas ir gan sūknis, gan sprauslas, kuri eļļojas tikai no degvielas, un tā kā degviela mēdz būt gan labākas, gan ne tik labas kvalitātes, eļļaināka un sausāka, ko pat uz tausti var just, tad papildus eļļas piliens šīs virsmas arī papildus saeļļo, otrs labums, ko esmu pārbaudījis, ir aizsardzība pret koroziju, ja auto kādu laiku netiks lietots, pirms nolikšanas stāvēšanai pielejot to eļļu, viņa pārklāj sūkņa un sprauslu darba virsmas, un kondensāta ūdens tur tik viegli netiek klāt. Trešais labums- nervus nomierinošs efekts, jo, kad to eļļu esi pielējis, mierini sevi ar domu, ka varbūt tās sprauslas nokalpos kādu bŗīdi ilgāk. un tiem, kas apgalvo, ka ar pielieto eļļu dīzelis kūpēs, nepiekritīšu, jo tad jau vajadzētu kādus 40% procentus pieliet, bet tie daži simti grami uz bāku nekādu jūtamu kūpēšanu neizraisa. Ir manu draugu lokā CRD īpašnieki, kas arī pa retam to eļļu pielej, un nekas, vismaz sliktāk nav. Tā kā, brīva izvēle, savas domas pateicu, bet nesaku, ka tas ir vienīgais un pareizais viedoklis, katrs dara, kā grib.(piebildīšu, ka dīzeļi man ir bijuši, un vēl ir diezgan daudzi, gan personīgi, gan darbā, bet tie jau cita tēma, daudz lielāki)

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

munds

477 ziņas

PM

alien: "
kā ar to degvielas filtru? un vēl - nedarbojas vienā pusē aizmugurējais logs. vinam ir kāds drošinātājs vai arī motorīt s nobeidzies.?
"
Savējam parasti filtru mainu pēc braukšanas, siltam, un tā arī daru-veco nost, jauno virsū, piešķiļu, un nedaudz uzgāzēju, lai fiksāk to gaisu izrauj, nekad degvielu filtrā neesmu lējis, jo man nav oriģinālais filtrs, un tam, kas ir, nevar tik viegli ieliet.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

IlmarsG

198 ziņas

PM

Man ir oriģinālais filtrs. Pie maiņas pieleju pilnu ar degvielu. Cita atgaisošana paradzeta tikai gadījumā, ja pēc filtra maiņas nestartētos (kas ir mazvarbūtīgi).
Nav pārāk dārgi nav nomainīt filtra elementu (Ls6 Bosch ražojuma) oriģinālajam filtram.

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

skaidrs
bija doma nomainīt vārstu vāka blīvi. tik nevar saprast kā tas vārstu vāks tur skrūvējas klāt. vai tiešām kopā ar galvām ? Ar vienu un to pašu skrūvi?. Arī elkatā tur nevar saprast. 2000 g td.

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

neko neko . neskrūvējas vāks ar galvas srkūvēm. tā tikai izskatās. Kad ta kārtīgi lūr, tad var redzēt.

Atbildēt uz šo ziņu

munds

477 ziņas

PM

Ir dzirdēti varianti, ka ar pārplīsušu siksnu ziemā kāds ir vairākus kilometrus līdz mājām vilcies, tā kā dažas minūtes jau padarbināt var, gan jau aķis iztiks bez lādēšanas, un motors arī bez sūkņa uzreiz neuzvārisies.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

alien

408 ziņas

PM

karoce man ir radusies teorija par siksnas cikstesanu (joprojam cīkst kamer uzsilst). laikam tomer vina izslīd biski un gavlena skriemela. izskataas,k avajadzetu tam skriemelim griezoties uzlaizt ar vīli vai smirgeli pa taam ribinaam, jo izskataas, ka laikam taas rievas ir izdilusas un siksna atduras līdz galam. jo taas virsotnītes ir nodilyusas spīdīgas. vispār jau tur nebūtu siksnai japieskaras, jo laikam jau taas ir tadas kaa 6 mazas kilsiksnas. princips jau tas pats. nu nezinu vai sakarīgi izsakos , bet nu gan jau saprataat. Vai to skrituli ir viegli noskrūvet? Varbūt tas jadara ar nonemtu siksnu jaiedarbina un tad ar plakano vili jaauzlaiz, bet vai nekas nenotiks bez sukna un generatora? ja kadas dazas minuutes darbina? tur viss suz vienas siksnas.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online