Daži jautājumi sākumam » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Daži jautājumi sākumam ( 29741 )
alien

408 ziņas

PM

Čau visiem!
Par spīti apkārtējo skepsei, esmu kļuvis par Grand Voyager 2000 gada 2,5 tdi īpašnieku.
Pēc pirmās dienas ir sakrājušies daži jautājumi un būšu ļoti pateicīgs ja palīdzēsiet.

Uzčīkst viens no rievsiksnas parazīt rulīšiem -takā grib ķīlēt. Kur tādu var nopirkt? Varbūt tur ir kāds standarta gultnis iekšā kuru var nomainīt pārpresējot?

Vai priekšējos lukturus var pulēt ?- izskatās visnotaļ matēti un gaisma nav diezko kvalitatīva. vai arī viņi ir izdeguši cauri un tā plastmasa vairs nav izpulējama?

Liekas ka kārba ari mazliet piegaudo? nekas traks, bet uzdodot gāzi ir tāda mazliet dūkoņa, atlaižot pazūd. Vai jāsāk satraukties un jākrāj nauda citai kārbai, vai arī nav nekas traks. Kāda eļla tur iet iekšā? varbūt var mazliet biezāku ieliet? vai arī ir kāda piedeva kas to dziesmiņu apklusinātu.

ļoti gaidīšu kādu ziņu, jau iepriekš paldies.

P.S gribu arī klubā iestāties un dabūt uzlīmi. cik un uz kādu kontu jāparskaita biedra nauda un vai tā vienkārši var iestāties?

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

austris

908 ziņas

PM

Tavam modelim ir trīs izmēru ruļļi .Ja rullis ir metāla gūltnis ir maināmi ja plastmasa jāmaina viss rullis. Pievērs uzmanību pašam spriegotāj mehānismam.Priekšējos lukturus var pulēt dzidrāki paliks bet bez papildus lukturiem labu gaismu nedabūsi.Kārbas pakļgalā pie kreisā riteņa ir gumijas korķis līmeņa pārbaudei. Izrauj viņu un pārbaudi kāda eļļa ir jau iekšā. Parasti ir ATF (sarkana) es atzīstu ka labākais variants ir motoreļļa .Dažiem modeļiem nav korķa pa kurieni izliet veco eļļu. Protams ka var piemaukt ķīmiju ,man palīdzēja tāda kā zobu pastas tūbiņa ar uzzīmētiem zobratiem. Būsiet gaidīti 100 ekskursijā kur arī ja būs vēlēšanās varēs iestāties klubā pa 20.Ls. Uz tikšanos 29.septembrī ,tad arī izstāstīšu visas nianses par šo modeli klātienē. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

IlmarsG

198 ziņas

PM

2000g. modelim kārbā jābūt motoreļļai 10w-40.
ATF+4 lēja sākot no 2001g. modeļa - tiem jau arī cita ātrumkārba.

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Lukturus sovasar uzpulēju kā jaunus. Kas un kā atradu jūtrubā. Lietoju smilšpapīrus no rupjāka līdz gandrīz nullītei un beigās speciālo plastmasas lukturiem domāto turtle vaksa šmencku un beigtam kāmītim līdzīgu pulējamo disku. Gaisma no nekādas kļuva laba. Ne ideāla, bet pietiekoša es teiktu.

Un apkārtējie turpinās skepsot - izņemot tos, kas paši brauc ar busiem vai gribētu ar tādiem braukt.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

ID

847 ziņas

PM

Pulēšana protams uzlabo gaismu, bet ne pietiekoši. Es uzliku papildlukturus un tagad vairs nevaru saprast kā es varēju pirms tam braukāt bez palpildniekiem

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Kā tur ir ar papildniekiem? uz apskati ņem nost vai liki kādā servisā kur kopējās sveces skaita un visu pēc noteikumiem taisa?

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

ID

847 ziņas

PM

Liku pats, cik zinu nekādi bargie noteikumi viņu uzstādīšanai nav, bet uz skati tomēr neriskēju to noskaidrot un noņēmu tos lukturus nost par cik tas man ir izdarams minūtes laikā. Ja būtu sarežģītāk, tad saspringtu izlasīt tos noteikumus.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

munds

477 ziņas

PM

Man ir 4 papildlukturi, jau kādus gadus 4 uz TA tos neņemu nost, un nekas, inspektors apskata ciparus, vai summa nav par lielu, pārbauda lukturu regulējumu, un viss ok, nekad nav piesējušies. pieslēgti man viņi tā, ka pārslēdzas reizē ar tuvajiem/tālajiem.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumi sākumam
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online