Noķīlējis kondincioniera gultnis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Noķīlējis kondincioniera gultnis

Lapas: [1]
Noķīlējis kondincioniera gultnis ( 2134 )
Ega 400

20 ziņas

PM

Sveiki. Lieta ir sekojoša, noķīlējis ir kondincioniera kompresora gultnis. Pasakiet vai ir iespējams to salabot paša spēkiem, vai nē. Jo man Valmieras ielas veci pateic,a ka nevar salabot un ir jāmeklē cits vietā, bet tas prieks ir diezgan sālīts . Auto, dodge grand caravan 2001.gads 3.3 V6

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

EGA vai tev sūknis pavisam noķīlējis ,vai tikai kondiķis neiet???
Ja viņš noķīlējis riktīgi tad tā restaurācija nav galīgi pa lēto
Bet 01 un uz augšu pa lietotu jau prasa 200.ls :-X
Oļegs baojāru ielā pielāgo no citiem auto un man 3 zināmi vojīši jau gadus 2 brauc bez bēdas,izmaksas +- 120 ar visu uzpildi
domāju ka nav slikti,ja kas tel-29215329

Atbildēt uz šo ziņu
Ega 400

20 ziņas

PM

Paldies. Man jā ir galīgi noķīlējis, jo pie uzpildīšanas sāka kūpēt. Liels paldies

Atbildēt uz šo ziņu
Edmunds1

125 ziņas

PM

Man arī jau 2 gab noķīlējuši mētājās.

Pērc jaunu vai parakņājies SS-ā par lietotu. Starp citu, man 2001. gada T&C. Kad meklēju savējam, teica ka vecākiem Voyageriem nāk savādāks kondic. Paņēmu savu noķīlējušo, piegāju garažā pie plaukta, kur man stāvēja kondiķis no 1997 Voyager 2.5 TD - identiski vienādi. Skriemelis gan droši vien atšķiras, par to nezinu, bet kondiškas vienādi.

Tā ka ņem savu veco nost un pabraukā ar paraugu riņķī, gan jau kādam ir. Man lietots izmaksāja 80Ls + uzpildīšana Ls 30.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.

ID

847 ziņas

PM

Valmieras ielā neviens nesasprings domāt kaut kādus lētākus risinājumus, viņeim darba tāpat laikam pietiek.
Sūkņi der arī no citiem auto, es savējam uzliku no kaut kāda Mitsubishi, ražotājs tas pats Denso, atšķīrās augšējais vāciņš kur stiprina klāt šļūtenes, to pārskrūvēju no sava neejošā sūkņa.
Tas tāds variants tiem kam pašiem patīk skrūvēt, ja grib gatavu, tad jāmaksā..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Noķīlējis kondincioniera gultnis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online