Spidometra apgaismojums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Spidometra apgaismojums

Lapas: [1] 2
Spidometra apgaismojums ( 3478 )
kkupse

36 ziņas

PM

Sveiki!
Esmu ieguvis īpašumā Dodge Grand Caravan 2001 3.3 V6,bet ir viena maza problēma ar spidometra apsgaismojumu. Tumsā viņā knapi kautko var saredzēt un gribēju pajautāt,vai kāds zin kur,pie kā varētu šo problēmu novērst? Varbūt vaina ir novēršama paša spēkiem? Cik tas varētu izmaksāt?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3/2001 Benzīns/Gāze

Locis

556 ziņas

PM

Paneļa apgaismojumu esi mēģinājis regulēt uz spilgtāku?! 8)

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

kkupse

36 ziņas

PM

Protams : Vakarā būs iespēja nobildēt,bet nu reāli gaisma nāk tikai no kreisās puses un tā pati knapi knapi. Labā puse paliek pilnīgā tumsā Vēlviens variants ir atrast eiropas spidometru un jau ar strādājošu apgaismojumu,tikai nezinu kur tādu nopirkt :/

Locis: "
Paneļa apgaismojumu esi mēģinājis regulēt uz spilgtāku?! 8)
"

Atbildēt uz šo ziņu

kurmis

160 ziņas

PM

Tad tik nomaini lampiņas un būs labi.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

kkupse

36 ziņas

PM

kurmis: "
Tad tik nomaini lampiņas un būs labi.
"

ja nav noslēpums,tās lampiņas ir viegli dabujamas,nav kautkādas SPECIAL tam spidometram izdomātas?

Atbildēt uz šo ziņu

Ega 400

20 ziņas

PM

Lampiņas ir speciālas. Kuras fiksējas panelī. Kad ņemsi ārā viņas ir jāpagriež, diezgan smagi griežas. Un ja mainīsi labāk uzreiz visas. Jo savādāk būs tā ka visu laiku kāda izdegs no vecajām

Atbildēt uz šo ziņu
kkupse

36 ziņas

PM

Beidzot esmu nonacis pie manishanas,iznjemu aaraa,bet kur tad vinjas tadas var nopirkt? Esmu dzirdejis,ka ir kkadas LEd utt....bet kur?

Atbildēt uz šo ziņu

onic

105 ziņas

PM

tak tur parastas lampeles, utobodes ir ieej iekšā un rādi savu , dubūs pretī tadu pašu
galnais wattus skaties lai neiesmērē lielākus jab mazākus jo pie lieliem vatiem var kūpt panelis pie maziem neredzesi

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Spidometra apgaismojums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online